Η συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Μαρία Μενούνος: “Ο πατέρας μου αρρώστησε μία εβδομάδα πριν τον γάμο και παραλίγο να τον χάσουμε”


Η συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Μαρία Μενούνος: “Ο πατέρας μου αρρώστησε μία εβδομάδα πριν τον γάμο και παραλίγο να τον χάσουμε”

Οι συγγενείς της επέλεξαν να μην την ενημερώσουν! 

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο της η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από τον γάμο της συνοδευόμενο από ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία με τον πατέρα της γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Αγάπώ τον πατέρα μου τόσο πολύ. Αυτό ήταν ένα όνειρο γι' αυτόν. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άκοβο. Αν και είναι ο πιο περήφανος Αμερικανός που θα βρείτε, είναι εξίσου υπερήφανος για τις ρίζες του. Μεγαλώνοντας κάναμε οικονομίες από τα νυχτερινά μαγαζιά που καθαρίζαμε στη Βοστόνη για να επισκεφθούμε την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Οι υπέροχες λεπτομέρειες της διακόσμησης στο γάμο της Μαρίας Μενούνος και του Keven Undergaro! [εικόνες]


Το να είμαστε συνδεδεμένοι με την κληρονομιά μας, να γνωρίζουμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν. Και οι δύο γονείς μου το ήθελαν. Χρειάστηκαν χρόνια, αλλά τελικά το επισκεφθήκαμε το 1988 όταν ήμουν 10. 

Το αγάπησα. Περάσαμε σχεδόν ένα μήνα στο Άκοβο και πάντα κρατούσε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Με το να επιστρέψω για να παντρευτώ εκεί, έγινε πραγματικότητα το πιο τρελό μου όνειρο. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας βοήθησαν να γίνει η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας. Ο μπαμπάς μου κέρδισε 20 χρόνια ζωής, όπως επίσης και ο θείος μου ο Νίκος. Ο φτωχός μπαμπάς μου αρρώστησε τόσο πολύ μια εβδομάδα πριν από το γάμο που σχεδόν θα τον χάναμε.

Ευτυχώς, οι φίλοι και η οικογένειά του τον βοήθησαν να γίνει καλά, ενώ εγώ δεν γνώριζα κάτι. Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι τόσο ευλογημένη. Το να έχω τους γονείς μου στο γάμο μου ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο λόγω του προβλήματος του πατέρα μου με τον διαβήτη και του καρκίνου της μητέρας μου. Ξέρω πολλούς που δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ και ποτέ δεν θα το θεωρήσω αυτό δεδομένο”.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:


 

Tags μαρία μενούνος, αναρτηση, πατερας, Γαμος, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7348 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5758 s // Total time: 4.3106 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X