Η μεγάλη έκπληξη σε πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης στην εκπομπή “Παραδοσιακή Βραδιά” του ΣΙΓΜΑ 


Η μεγάλη έκπληξη σε πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης στην εκπομπή “Παραδοσιακή Βραδιά” του ΣΙΓΜΑ 

Το τραγούδι που ακούστηκε και η συγκίνηση που ένιωσαν όλοι 

Καλεσμένη στην εκπομπή “Παραδοσιακή Βραδιά” του ΣΙΓΜΑ, που θα απολαύσουμε αυτό το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου στις 21:15, είναι η Μαρία Κορτζιά. Όπως είναι γνωστό η blogger του ilovestylecom και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, τον επόμενο χρόνο και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 2019 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με το σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή Πιέρο Σωτηρίου.

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρία Κορτζιά μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Πιέρο Σωτηρίου!

Τα μέλη της εκπομπής ήθελαν να την κάνουν μια μικρή έκπληξη παίζοντας το τραγούδι του γάμου με τη Μαρία Κορτζιά να χορεύει εμφανώς συγκινημένη. Συγκινημένος όμως έδειχνε και ο συμπαρουσιαστής της Μαρίας Κορτζιάς, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, “Success Story”, Νικόλας Ιωαννίδης, που επίσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, βλέποντας της να χορεύει υπό τους ήχους του συγκεκριμένου τραγουδιού. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή στο πιο κάτω βίντεο ενώ μην χάσετε την “Παραδοσιακή Βραδιά” αυτό το Σάββατο στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. 

Tags αντρη καραντωνη, μαρια κορτζια, παραδοσιακη βραδια, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, Γαμος, τραγουδι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2771 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5734 s // Total time: 2.8505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X