8 μαύρα και χρωματιστά eyeliner για τέλεια σχηματισμένα μάτια


8 μαύρα και χρωματιστά eyeliner για τέλεια σχηματισμένα μάτια

Μικρά μυστικά για να βάζεις το eyeliner σου σαν επαγγελματίας.

Το eyeliner γι’ ακόμη μια σεζόν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή την φορά, όμως, ξεφεύγουμε λίγο από το κλασσικό μαύρο και βάζουμε χρώμα όπως το σκούρο πράσινο, γκρι, βυσσινή και μπορντό.   

Συμβουλές για να κάνετε το μακιγιάζ ματιών σαν επαγγελματίας:

  • Φτιάξε το περίγραμμα: Αν δυσκολεύεσαι στο να φτιάξεις το τέλειο πάχος στη γραμμή σου, ξεκίνα από το πάνω πάνω τμήμα! Φτιάξε το σχέδιο που θέλεις και γέμισε το μέσα. Ακόμα και λάθος να κάνεις, θα είναι πολύ ευκολότερο να το σβήσεις, καθώς θα έχεις χρησιμοποιήσει λίγο προϊόν.
  • Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητη ταινία: Πάρε το σελοτέιπ και φτιάξε ένα στένσιλ γατίσιου βλέμματος. Ύστερα, απλά πάρε το προϊόν και χρωμάτισε μέσα. Αφαίρεσε, τώρα, την ταινία.
  • Χρησιμοποίησε μαύρο μαλακό μολύβι ματιών: Το υγρό eyeliner είναι δύσκολο να δουλευτεί και πρέπει να είναι ακριβές, για να φαίνεται ωραίο. Το αποτέλεσμα που δίνει, είναι αρκετά σκληρό, οπότε δεν ενδείκνυται, ιδιαίτερα, για τις πρωινές ώρες.
  • Φτιάξε στάμπα με τη γόμα σχολικού μολυβιού: Κόψε τη γόμα του μολυβιού διαγώνια και βάψε το μέρος, που εξέχει, με μάσκαρα! Μετά, «στάμπαρέ το» στο μάτι σου.  Στην συνέχεια, φτιάξε τη βάση των βλεφαρίδων και θα έχεις  τέλειο αποτέλεσμα.
  • Χρησιμοποίησε σκιά ματιών: Βρέξε το ειδικό πινελάκι με τη στραβή μύτη και βούτα το στη σκιά σου. Με ταμποναριστές κινήσεις, φτιάξε το στυλ που θέλεις.
  • Φτιάξε ανάποδο cat-eye στυλ: Αν τα μάτια σου δεν έχουν πολύ χώρο, για να τα βάφεις από πάνω και συνήθως, δε φαίνεται το μακιγιάζ σου, υπάρχει λύση! Φτιάξε μια γραμμή, κάτω από το μάτι σου.! Θα είναι εντυπωσιακό και θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!
  • Πολύχρωμο μακιγιάζ: Αυτή τη σεζόν ξέφυγε από το κλασσικό μαύρο και επέλεξε χρώματα όπως το σκούρο πράσινο, γκρι, βυσσινή και μπορντό.   

Έξτρα συμβουλή:

Ο ευκολότερος τρόπος να διορθώσεις λάθη στο eyeliner, είναι να προμηθευτείς ένα στυλό ντεμακιγιάζ.

Δείτε στην πιο κάτω gallery eyeliner μαύρα και χρωματιστά...

Tags eyeliner, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1615 s (229 Queries.) // Parse time: 1.8220 s // Total time: 4.9834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X