Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει για εσένα τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις, και μην σε πιάνει ο εγωισμός σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με την συναισθηματικότητα που έχεις, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, το σημερινό Σάββατο έχει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα από αυτά που αποσκοπείς.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενά σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις, που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και το χρόνο σου.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτό το Σάββατο είναι καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

ΖΥΓΟΣ

Εάν είσαι Ζυγός, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δε φανταζόσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε την εύνοια που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό και μην παρατάς τις προσπάθειές σου με την πρώτη δυσκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και προπάντων μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η ημέρα θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην παρεκκλίνεις λοιπόν για κανέναν λόγο!

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ότι κάνεις πάντως θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

 

Tags ζωδια, αστρολογικες προβλεψεις, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0201 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3308 s // Total time: 3.3508 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X