10 χαρακτηριστικά που γοητεύουν τους άντρες


10 χαρακτηριστικά που γοητεύουν τους άντρες

Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη;

Η ομάδα του περιοδικού "ΟΚ!" γιορτάζει 10 χρόνια κυκλοφορίας και ρώτησε συναδέλφους για το τι τους γοητεύει σε μια γυναίκα. Μην νομίσεις, η έρευνα τους μπορεί να είχε μικρό δείγμα, αλλά έκρυβε μεγάλες αλήθειες.

1. ΕΚΠΟΜΠΕΣ… ΕΡΩΤΙΣΜΟΥ

Η γυναίκα πρέπει να εκπέμπει ερωτισμό. Δηλαδή, ο τρόπος που κινείται, που μιλάει και που συμπεριφέρεται γενικότερα να αποπνέει ερωτισμό. Να υπόσχεται χωρίς, όμως, να πράττει, γιατί οι άνδρες δεν θέλουν τις… εύκολες γυναίκες! Ελπίζω η έρευνά μου να μη θεωρηθεί σεξιστική. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το αντίστοιχο την επόμενη εβδομάδα.

2. ΗΡΕΜΙΑ

Ο άντρας φαίνεται πως θέλει στο πλάι του μια γυναίκα που θα τον ηρεμεί, θα τον χαλαρώνει και με την οποία θα αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Οι εντάσεις στις καταστάσεις της καθημερινότητας τον αναστατώνουν και τον κουράζουν και θέλει να μένουν μακριά του. Επίσης, θέλουν να χαμογελάς, να είσαι γλυκιά και αισιόδοξη.

3. ΑΠΟΨΗ

Θέλει να έχεις μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και να έχεις ενδιαφέροντα διαφορετικά από τα δικά του. Να μπορείς να συμμετάσχεις σε συζητήσεις και να έχεις τη δική σου άποψη.

4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ

Ο άντρας νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση, όταν ξέρει πως η σύντροφός του τον νοιάζεται και τον θεωρεί προτεραιότητα. Κανένα φαγάκι δεν είναι κακό να ετοιμάζεις, καμιά γλυκιά κουβέντα δεν είναι κακό να πεις.

5. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ

Η γυναίκα που καταφέρνει να ενσωματωθεί και να προσαρμοστεί στην ομάδα των φίλων του, κερδίζει πόντους. Και σίγουρα καλή τακτική δεν είναι να κριτικάρεις συνέχεια τους κολλητούς του…

6. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ

Ο άντρας προσελκύεται από τη γυναίκα που προσεγγίζει τη ζωή με ενθουσιασμό και έξω από τα τετριμμένα. Από τη γυναίκα που βρίσκει τον τρόπο να επιλύει τα προβλήματα και να του δείχνει μια άλλη οπτική για τα πράγματα.

7. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ

Ο άντρας, όταν πρόκειται να συνδεθεί συναισθηματικά με μια γυναίκα, συνεκτιμά το κατά πόσον σέβεται και υπολογίζει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τους αγαπημένους του. Θέλει να νιώθει πως δεν θα τον προδώσεις.

8. ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ

Αυτό που ζητά από εσένα είναι τόσο συναισθηματική όσο και πνευματική ωριμότητα. Γιατί αυτό αποδεικνύει ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που πατά τα πόδια του στη γη.

9. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Ο άντρας αναζητά τη γυναίκα εκείνη που θα είναι ειλικρινής μέσα στη σχέση, αλλά και έμπιστη ως άνθρωπος. Τα χαρακτηριστικά, δηλαδή, που ψάχνει και στους φίλους του. Αλλιώς, σίγουρα δεν μπορείτε να μείνετε μαζί.

10. ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

Ο άντρας προσελκύεται περισσότερο από τη γυναίκα εκείνη που διακρίνεται για τον δυναμισμό και την αυτάρκειά της. Καλώς ο σμιλεμένος γλουτός, καλά τα σαρκώδη χείλη, αλλά το καλύτερο είναι όταν ανοίξουν αυτά τα χείλη να ξέρουν τι θα πουν!

Tags σχεσεις, αντρες, υγεια, health, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0383 s // Total time: 0.0431 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X