Eating Awards 2018: Aυτό είναι το μενού της βραδιάς!


Eating Awards 2018: Aυτό είναι το μενού της βραδιάς!

Και φέτος για 14η χρονιά θα αναδείξουμε τους καλύτερους της γαστρονομίας 

Εδώ και 14 χρόνια με αφορμή τα Eating Awards διοργανώνεται μία βραδιά απονομής με υψηλή αισθητική, όπου όλοι οι υποψήφιοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι των βραβείων παρευρίσκονται για να τιμήσουν τους νικητές σε κάθε μία κατηγορία.

Ένα gala dinner με πιάτα και μενού υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος περιμένουν τους καλεσμένους κάθε χρονιάς. Τα Eating Awards δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στο μενού της βραδιάς, στα πιάτα που θα προσφερθούν στους προσκεκλημένους αλλά και στην ποιότητα των υλικών. Για να επιτευχθεί όμως ένα σπουδαίο μενού χρειάζεται ένας εξαιρετικός σεφ. Έτσι, κάθε χρόνο το μενού των βραβείων υπογράφουν σπουδαίοι και διακεκριμένοι Κύπριοι και Έλληνες σεφ.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, με παρουσιάστριες την Μαρία Μπεκατώρου και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ το menu της βραδιάς φέτος θα έχει γεύσεις αστέρων.

Κι αυτό γιατί φέτος, το μενού της ξεχωριστής αυτής βραδιάς θα υπογράψει με τα πιάτα και τη δημιουργικότητά του, ο Γάλλος σεφ, ο οποίος έφερε δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Σπονδή στην Αθήνα και δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο The Greenhouse στο Λονδίνο.

Διαβάστε στο timeoutcyprus.com αναλυτικά το μενού της βραδιάς.
 

Tags time out eating awards 2018, μενού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9563 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3601 s // Total time: 2.3165 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X