Αυτό θα είναι το fashion colour του 2019


Αυτό θα είναι το fashion colour του 2019

Το ινστιτούτο χρώματος Pantone, ανακοίνωσε το fashion colour της χρόνιας που έρχεται.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λίγο πριν υποδεχθούμε το νέο έτος, το ινστιτούτο χρώματος Pantone, ανακοίνωσε το fashion colour της χρόνιας που έρχεται. Για το 2019 λοιπόν το χρώμα που θα κυριαρχήσει θα είναι το Living Coral μια ζωντανή απόχρωση που προκύπτει από τη μίξη του κόκκινου και του πορτοκαλί.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο χρώματος Pantone "Το Living Coral δεν είναι απλά μια τάση είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και φέρει έναν συμβολισμό που διαχέεται σε κάθε επίπεδο της ζωής μας και του πολιτισμού μας σε όλες τις μορφές του".

Υπενθυμίζουμε ότι για την επιλογή του χρώματος κάθε χρονιάς 10 άτομα διασχίζουν τον πλανήτη για μερικές εβδομάδες, ψάχνοντας για έγχρωμα σήματα στο περιβάλλον τους συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των αυτοκινήτων, των καλλυντικών, των ρούχων και των οικιακών συσκευών. Έπειτα συναντιόνται και αποφασίζουν το χρώμα του νέου έτους, το όποιο καθορίζει τις χρωματικές τάσεις στη μόδα και το design.

Στον χώρο της μόδας το Living Coral το είδαμε τόσο στις πασαρέλες του φετινού χειμώνα από τους οίκους Calvin Klein, Marine Serre και Moschino όσο και στα ντεφιλέ της ερχομένης Άνοιξης από οίκους όπως Prada και Peter Pilotto.

 

Tags fashion colour 2019, trend, fashion, style, ταση, μόδα, στυλ, κοκκινο, Πορτοκαλι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1359 s (279 Queries.) // Parse time: 1.3680 s // Total time: 4.5039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X