Οι πρώτες δηλώσεις on camera της Μαρίας Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε! [βίντεο]


Οι πρώτες δηλώσεις on camera της Μαρίας Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε! [βίντεο]

Σοκαριστική αποκάλυψη πως της έχει ξανασυμβεί πριν από λίγο καιρό!

Η Μαρία Κορινθίου, όπως σας ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα, πριν από μερικές ημέρες, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άντρα, ο οποίος, όπως η ίδια επισημαίνει την περίμενε έξω από το σπίτι της. 

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η σύζυγός του

Η ηθοποιός, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Τι λέει;”, όπου μίλησε για πρώτη φορά on camera για το εν λόγω περιστατικό καθώς επίσης, άφησε να εννοηθεί πως αντίστοιχο συμβάν που έγινε στο παρελθόν με εκείνην έξω από το σπίτι της, ενδεχομένως να συνδέεται με το πρόσφατο και να έχουν κοινό δράστη. 

“Γυρνούσα στο σπίτι μου, ήταν δέκα και μισή με έντεκα παρά. Μένω σε μονοκατοικία, πάω να ανοίξω την αυλόπορτα που είναι κλειδωμένη κι εκεί που πάω να ανοίξω την αυλόπορτα... ήρθε ο κύριος. Εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς, ούτε να αντιδράσεις σε πολλά πράγματα. Καταρχάς προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Αν τον ξέρω ή όχι, ξέρεις ο καθένας αντιδρά και διαφορετικά. Εγώ ήμουν ψύχραιμη, τον έβρισα και είπα: Έτσι όπως είσαι σηκώνεσαι και φεύγεις”, είπε η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr: 


 

Tags μαρία κορινθίου, επιθεση, δηλωσεις, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5924 s (228 Queries.) // Parse time: 1.3963 s // Total time: 3.9886 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X