Fashion Awards: Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret φόρεσαν Σήλια Κριθαριώτη [εικόνες & βίντεο]


Fashion Awards: Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret φόρεσαν Σήλια Κριθαριώτη [εικόνες & βίντεο]

Η παρουσία της έγινε αισθητή και στα British Fashion Council αφού στο κόκκινο χαλί top models επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες της.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη είναι πασίγνωστη για τις γνωριμίες της στην Παγκόσμια σκηνή της μόδας, αφού οι δημιουργίες της έχουν φορεθεί άπειρες φορές από γνωστές σταρ και μοντέλα του εξωτερικού.

Η παρουσία της ως όνομα στο χώρο έγινε αισθητή και στα Fashion Awards του British Fashion Council στο Λονδίνο, αφού στο κόκκινο χαλί επέλεξαν να φορέσουν φορέματα από την πιο πρόσφατη συλλογή της πολλά από τα top models που περπατούν τις πιο διάσημες πασαρέλες του εξωτερικού.

Best dressed: Josephine Skriver

Το σέξι αγγελάκι της Victoria’s Secret φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με πράσινες λεπτομέρειες και ψηλές μπότες μέχρι το γοφό στο ίδιο μοτίβο. Αυτό που έκανε όμως την εμφάνισή της να ξεχωρίσει είναι η πλούσια κάπα από γαλάζιο τούλι που έδινε εξαιρετική κίνηση και θεατρικότητα στο όλο σύνολο.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η Αφροδίτη Κουτσούκη από τα κομμωτήρια Neville.

Glitter & Sparkle: Gabrielle Caunesil

Μια ακόμα καυτή μίνι δημιουργία με ψηλή μπότα, αυτή τη φορά σε πιο ουδέτερους τόνους αλλά ο ψηλός κότσος και το κρεμαστό σκουλαρίκι από τον οίκο Bulgari κάνει τη διαφορά.

Σέξι Σιλουέτα: Cindy Bruna

Η ιταλογαλλίδα καλλονή τράβηξε τα βλέμματα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το εφαρμοστό φόρεμα. Την απλή κλασσική σιλουέτα και το συντηρητικό μαύρο χρώμα ανεβάζουν τα φτερά στο κάτω μέρος του φορέματος δίνοντας μια πιο επίσημη νότα.

Λαμπερές Αντιθέσεις: Sarah Harris

Η διευθύντρια μόδας της Αγγλικής Vogue που είναι θερμή υποστηρίκτρια της Κριθαριώτη, είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη χαρακτηριστική ασημένια χέτη της, επέλεξε έξυπνα αυτό το φόρεμα με τα κρόσσια από κρυστάλλους Swarovski που άστραφταν κάτω από τα φλας των φωτογράφων.

Snow White: Ana Beatriz Barros

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Βραζιλία με το υπέροχο σταρένιο δέρμα ανέδειξε το λευκό, ημιδιάφανο φόρεμα με τις δαντελωτές λεπτομέρειες. Λατρεύουμε τα φτερά στρουθοκάμηλου στο μανίκι και τη μέση αλλά και τις πέτρες που δημιουργούν ένα φλοράλ μοτίβο.

Great Gatsby Vibes: Ρόη Δανάλη - Αποστολοπούλου

Τίποτα δεν προδίδει πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το καλλίγραμμο σώμα της και κυρίως τα γυμνασμένα της άκρα αναδεικνύονται τέλεια με αυτό το κοντό φόρεμα με κρόσσια που παραπέμπει στη δεκαετία των ‘20’s.

Κείμενο & Βίντεο: Ιωάννα Θεοδώρου

Φωτογραφίες: Ραφαέλλα Θεμιστοκλέους

Tags Fashion Awards, Victoria’s Secret, Σήλια Κριθαριώτη, μόδα, στυλ, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5064 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4853 s // Total time: 3.9916 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X