Αχώριστος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη νέα του σύντροφο


Αχώριστος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη νέα του σύντροφο

Δείτε τις εικόνες 

Μία όμορφη χρονιά φαίνεται πως ήταν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2018, καθώς τόσο τα προσωπικά του όσο και η επαγγελματική του ζωή βρίσκονται σε μια υπέροχη φάση. Ο παρουσιαστής κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου και να συνεχίσει να παρουσιάζει το "The 2night show" ενώ φροντίζει να περνά όσο τον δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον πεντάχρονο γιο του  Αναστάσιο και να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. 

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα ο οικοδεσπότης της βραδινής εκπομπής του AΝΤ1, φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένος. Η συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου του έχει αλλάξει την ζωή, με τον Γρηγόρη να δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες, όμως τόσο ο ένας όσο και ο άλλος αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, θέλοντας έτσι να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους.

Διαβάστε ακόμα: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο γιος του μεγάλωσε και ανήρτησε την πρώτη εικόνα μαζί του στο instagram!

Δεδομένου, ότι από το περασμένο καλοκαίρι οι κοινές εμφανίσεις έχουν αυξηθεί, με τη Νάνσυ να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για μια τρυφερή φιλία που εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα. Το βράδυ του Σαββάτου, το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στο "Αθηνών Αρένα" και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή. Ο φωτογραφικός φακός του "TLIFE!" ήταν εκεί και τους απαθανάτισε ευδιάθετους και χαμογελαστούς.

Tags γρηγορης αρναουτογλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, συντροφοσ, νανσυ αντωνίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6161 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7186 s // Total time: 3.3347 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X