Τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα που πέρασα στο Ντουμπάι! [εικόνες]


Τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα που πέρασα στο Ντουμπάι! [εικόνες]

Ανυπομονούσα να σας δείξω που βρέθηκα!

Ταξίδι αστραπή κάναμε για ακόμα μια φορά από τις Μαλδίβες στο Ντουμπάι. Επιλέξαμε να περάσουμε αυτό το χρόνο εδώ την ημέρα των Χριστουγέννων και ότι άλλο φυσικά περιλαμβάνει αυτή η ξεχωριστή γιορτή, σε αυτή τη χώρα που είναι όλα τόσο όμορφα και τόσο ιδιαίτερα. Εικόνες αλλιώτικες που δεν έχουμε συνηθίσει!

Ειδικά τέτοιες μέρες που είναι όλα στολισμένα Χριστουγεννιάτικα χαίρεσαι ακόμα περισσότερο να περπατάς στους δρόμους και να επισκέπτεσαι διάφορα μέρη! Τα πολλά και τεράστια κτήρια είναι θεωρώ το σήμα κατατεθέν της χώρας . Γι’ αυτό τον λόγο όπου κι αν πας έχεις να βλέπεις και να απολαμβάνεις μια υπέροχη θέα!

Ήρθαμε για τρείς ημέρες και μέχρι στιγμής προλάβαμε να κάνουμε ήδη αρκετά πράγματα! Αμέσως μετά θα απολαύσουμε την Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην Κύπρο!

Χρόνια πολλά είπαμε; Δεν είπαμε!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε όλοι την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη στους γύρω μας. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που μας θυμίζει να δίνουμε και να αγαπάμε! Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

xxx

Tags μαρια κορτζια, χριστουγεννα, ντουμπαι, blog, BLOGGER, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6508 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5252 s // Total time: 2.1761 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X