Δεύτερη επέτειος γάμου για επώνυμη Κύπρια! [εικόνες]


Δεύτερη επέτειος γάμου για επώνυμη Κύπρια! [εικόνες]

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κύπρια τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς του φίλους από την ημέρα του γάμου της και δεν είχαμε δει ποτέ στο παρελθόν. 

Πριν από δύο χρόνια η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας επισφραγίζοντας τον έρωτά τους.

Η τραγουδίστρια, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όμορφα στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα, τόσο ποζάροντας με τον σύζυγό της όσο και μαζί με τον γιο της, Νικόλα. 

Διαβάστε ακόμα: Μαριάντα Πιερίδη: Είναι λάτρης της yoga και μας δείχνει πως κάνει warm up!

Στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες, έγραψε χαρακτηριστικά: “Ο γάμος μας ξεκίνησε με το όνειρο για μία ζωή μαζί και το όνειρο γίνεται ολοένα και καλύτερο. Οι σχέσεις κρατάνε πολύ όχι επειδή ο προορισμός τους είναι να κρατήσουν πολύ. Διαρκούν πολύ, επειδή δύο γενναίοι άνθρωποι, έκαναν μία επιλογή! Να την κρατήσουν… να παλέψουν γι’ αυτήν… και να δουλέψουν γι’ αυτήν. Σου υπόσχομαι αγάπη μου, ότι θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτήν και θα συνεχίσω να σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά”. 

Αρκετοί ήταν οι followers της που έσπευσαν να αφήσουν όμορφες ευχές για το ζευγάρι, το οποίο όπως έχει επισημάνει σε παλιότερες συνεντεύξεις του, μία από τις πιο μεγάλες τους επιθυμίες είναι να αποκτήσουν ένα μωράκι. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που ανήρτησε: 
 

Tags μαριαντα πιεριδη, Δημήτρης Κατριβέσης, Γαμος, επέτειος γάμου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7966 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4480 s // Total time: 2.2447 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X