Θεραπεία Micro – needling: Αυτό το διαγωνισμό ομορφιάς μην τον χάσετε


Θεραπεία Micro – needling: Αυτό το διαγωνισμό ομορφιάς μην τον χάσετε

Το ilovestyle.com προσφέρει σε μία τυχερή την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς. Διεκδικήστε μία θεραπεία προσωπου με τη μεθοδο του micro-needling αξιας €120.

Μπείτε τώρα στη σελίδα του ilovestyle.com στο facebook και ακολουθείστε τις οδηγίες στο pin to top post.

Θεραπεία Micro – needling

Μιλώντας για Micro – needling, μιλάμε για μια από τις πιο διάσημες τεχνικές αναζωογόνησης του δέρματος. Η αγαπημένη θεραπεία του Hollywood που εφαρμόζετε για περισσότερο από μια δεκαετία και αποτελούσε το μυστικό όπλο των θεραπειών της Ιατρικής Αισθητικής, βελτιώνεται και γίνεται μια απλή και προσιτή σε όλους διαδικασία.

Στα ελληνικά μεταφράζετε ως μικροβελονισμός και είναι μια μη επεμβατική μέθοδος διέγερσης του φυσικού κολλαγόνου που παράγει ο οργανισμός μας, με τη βοήθεια μιας δέσμης από μικρές βελόνες, των οποίων το πάχος δεν ξεπερνά το πάχος μιας τρίχας από τα μαλλιά μας. Κατά τη διείσδυση των μικρών βελόνων στην επιδερμίδα, τραυματίζουμε ελεγχόμενα το δέρμα, σπρώχνοντας το να παράξει περισσότερο κολλαγόνο. Την ίδια στιγμή, πετυχαίνουμε μεγαλύτερη και βαθύτερη διείσδυση ενεργών συστατικών αφού μας επιτρέπετε η είσοδος προς τους ιστούς.

Να σημειώσουμε ότι το κολλαγόνο αποτελεί τη βασική πρωτεΐνη που συνθέτει το δέρμα μας. Το αποτέλεσμα; Δέρμα λαμπερό και σφριγηλό, με βελτιωμένη υφή, πιο μαλακό και πιο φωτεινό.

Αποτελεί ιδανική θεραπεία για:
-    Σύσφιξη της επιδερμίδας
-    Γέμισμα λεπτών γραμμών και ρυτίδων
-    Ουλές από ακμή
-    Αναναίωση και αναζωογόνηση προσώπου
-    Ραγάδες
-    Κυτταρίτιδα
-    Τριχόπτωση

Tags διαγωνισμος, αναζωογόνηση, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3225 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2456 s // Total time: 2.5681 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X