Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz – Κύπριος παρουσιαστής έγινε πατέρας!


Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz – Κύπριος παρουσιαστής έγινε πατέρας!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει Κύπριος παρουσιαστής καθώς χθες υποδέχθηκε στη ζωή το τρίτο του μωράκι και ανήρτησε τα πρώτα στιγμιότυπα με τον γιο του μέσα από το μαιευτήριο στα social media.

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε το απόγευμα της Τρίτης, 22 Ιανουαρίου, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΡΙΚ “Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα”, Θεόδουλος Κουλλαπή, ο οποίος υποδέχθηκε στη ζωή τον γιο του, ο οποίος θα πάρει το όνομα Δημήτρης.

Ο παρουσιαστής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εικόνες μέσα από το μαιευτήριο και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

“Ο Δημήτρης μας επιτέλους έφτασε στις 15:21. Όλα καλά. Η υπέροχη εμπειρία του τοκετού που ζήσαμε με την ομάδα των μαιών και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Λεμεσού άξιζε την αναμονή. Σαν ευχή από πεφταστέρι προσγειώθηκε στην αγκαλιά της οικογένειας μας για να φωτίσει τη ζωή μας με το δικό του φως. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον, τις ευχές και την αγάπη σας. Να είστε καλά και να έχετε κι εσείς στη ζωή σας ότι σας κάνει χαρούμενους κι ευτυχισμένους”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες με τους διαδικτυακούς του φίλους να σπεύδουν να αφήνουν όμορφα σχόλια και ευχές για το νεογέννητο μωράκι τους.  


 

Tags θεοδουλος κουλλαπη,showbiz κύπρος,gossip,γεννηση,μωρο,ΑΓΟΡΑΚΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7332 s (277 Queries.) // Parse time: 0.5354 s // Total time: 3.2686 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X