Τατιάνα Στεφανίδου: "Ο Θέμος Αναστασιάδης "έφυγε" από μία εφηβική ασθένεια"


Τατιάνα Στεφανίδου: "Ο Θέμος Αναστασιάδης "έφυγε" από μία εφηβική ασθένεια"

\"Νοσηλευόταν σε μία κλινική το τελευταίο καιρό, ώστε να του απαλύνουν τον πόνο όταν οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά\". Που είχε καρκίνο ο Θέμος Αναστασιάδης; 

Το βράδυ της Τρίτης, 22 Ιανουαρίου, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε τη τελευταία του πνοή σε κλινική της Ζυρίχης, μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.  Η Τατιάνα Στεφανίδου φανερά συγκινημένη, αναφέρθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου” στον θάνατο του παρουσιαστή και έκανε αποκαλύψεις.

“Οι περισσότεροι από εμάς εδώ και πολύ καιρό γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει, γνωρίζαμε ότι εδώ κι ενάμιση χρόνο ο Θέμος έδινε μία δύσκολη κι άνιση μάχ/η με τον καρκίνο. Πάλεψε αντρίκια γιατί η αλήθεια είναι ότι είχε μία μορφή καρκίνου πάρα πολύ δύσκολη, επώδυνη και σπάνια. Είχε μία μορφή που απ’ ότι γνωρίζω απαντάται περισσότερα στα παιδιά πολύ σπάνια σε ενήλικα. Μάλιστα σκεφτόμουν ότι, επειδή ο Θέμος έμενε ένα παιδί, ένας έφηβος, μάλλον γι αυτό έπαθε μία παιδική… εφηβική ασθένεια. Ζούσε εδώ και πολύ καιρό η οικογένειά του στην Ζυρίχη, εκεί “έφυγε” κι ο ίδιος. Νοσηλευόταν σε μία κλινική το τελευταίο καιρό, ώστε να του απαλύνουν τον πόνο όταν οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά.”, ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα: Η ελληνική showbiz αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

 

Στη συνέχεια, η Γεωργία Γαραζιώτη περιέγραψε πώς ήταν για τον Θέμο Αναστασιάδη αυτός ο ενάμισης χρόνος και πότε διαγνώστηκε με καρκίνο.

"Τον Σεπτέμβριο του 2017 διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Αυτό είναι ένας σπάνιας μορφής όγκος. Κακοήθης όγκος των οστών. Επηρεάζει πάρα πολλά όργανα του σώματος… Συμβαίνει κυρίως στα παιδιά, αλλά πλέον και σε άτομα άνω των 60 ετών…".

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο από το faysbook.gr:



 

Tags τατιανα στεφανιδου, Θέμος Αναστασιάδης, θανατος, καρκινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2823 s (230 Queries.) // Parse time: 1.2756 s // Total time: 3.5580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X