Μαρία Σολωμού: Ο 13χρονος γιος της έχει δικό του κανάλι στο youtube! [βίντεο] 


Μαρία Σολωμού: Ο 13χρονος γιος της έχει δικό του κανάλι στο youtube! [βίντεο] 

Η αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός για την ενασχόληση του γιου της με αυτή τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Η Μαρία Σολωμού, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον 13χρονο γιο της, τον οποίο απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου, αποκαλύπτοντας πως ο έφηβος γιος της ασχολείται με το youtube, έχοντας μάλιστα και δικό του κανάλι. 

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού ποζάρουν σε πρεμιέρα στην Αγγλία και οι φωτογράφοι τους αγνοούν [βίντεο]

“Εγώ έχω ανησυχίες για το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Αυτός καμία ανησυχία γιατί θα γίνει youtuber. Έχουμε λύσει και το οικονομικό μας πρόβλημα. Θα γίνει youtuber, αρά γιατί να πάει σχολείο; Γιατί να διαβάσει; Κάποια στιγμή είχε κανάλι και του λέω “Το νου σου, η μούρη σου ποτέ και πουθενά, το ψευδώνυμο σου”. Εντάξει δε θέλω να του βάζω τέτοιο όριο. Αυτά κάνουν κάτι τέτοια κανάλια και παίζουν παιχνίδια. Βλέπουν τους άλλους που παίζουν παιχνίδια. Προσπαθώ να βάζω κάποια όρια, κάνουμε κάποια ανταλλαγή. Θα δούμε τι βαθμούς θα πάρεις, αν θα τα πας καλά και θα δούμε πόσο θα παίξεις. Δεν έχει όριο το παιχνίδι”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που μεταδίδει το faysbookgr: 


 

Tags μαρία σολωμού, showbiz κύπρος, gossip, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1438 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4850 s // Total time: 3.6288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X