Λουκάς Χάματσος: Αδερφή επώνυμης Κύπριας η πρώην σύζυγός του που του χάρισε το γιο του


Λουκάς Χάματσος: Αδερφή επώνυμης Κύπριας η πρώην σύζυγός του που του χάρισε το γιο του

Δείτε ποια είναι η γυναίκα με την οποία ο Κύπριος παρουσιαστής απέκτησε τον 21χρόνο γιο του

Για τις ανάγκες του περιοδικού “Down Town” φωτογραφήθηκε ο Λουκάς Χάματσος μαζί με τον 21χρόνο γιο του Γιώργο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου “Δεν ήξερα ότι είχες γιο όλα αυτά τα χρόνια που σε παρακολουθώ μέσα από τη δουλειά σου…” με τον παρουσιαστή να απαντά: “Το καταλαβαίνω. Κι είναι “νίκη” μου που δεν τον ήξερες! Αλλά ήταν επιλογή μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον επαγγελματικό μου χώρο και κακώς οι περισσότεροι τα μπλέκουν. Είναι σεβαστή η επαγγελματική πορεία του καθενός αλλά θα πρέπει να είναι σεβαστή και η οικογενειακή”. 

Ο Λουκάς Χάματσος μίλησε και για τη μητέρα του Γιώργου τη Μαρία η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα media. “Είχαμε και έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τη μητέρα του και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Ο Γιώργος δεν είχε ποτέ “δύο σπίτια”, “δύο υπνοδωμάτια”, “δύο κουζίνες”. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω στη ζωή μου τη Μαρία, τον πατέρα της, τη μητέρα της, τη μητέρα μου προσπαθώντας όλοι μαζί για το Γιώργο. Είμαι πολύ τυχερός σ’ αυτό”.  

Διαβάστε ακόμα: Άντρη Καραντώνη: Με ποιον επώνυμο Κύπριο χόρεψε η γνωστή παρουσιάστρια; 

Να πούμε ότι η Μαρία, η πρώην σύζυγος του Λουκά Χάματσου είναι η αδερφή της Κύπριας τραγουδίστριας Ευρυδίκης. 


 

Tags Λουκας Χαματσος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, γιος, ευρυδικη, τραγουδιστρια, μαρια θεοκλεους, ΣΥΖΥΓΟΣ, πρωην σύζυγός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7428 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3241 s // Total time: 3.0669 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X