Οι καλύτερες θεραπείες και επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής του 2019


Οι καλύτερες θεραπείες και επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής του 2019

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι καλύτερες θεραπείες και επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που θα κυριαρχήσουν το 2019.

H Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και μας αναλύει την κάθε θεραπεία και πλαστική χειρουργική επέμβαση που θα απογειώσει τον κόσμος της ομορφιά το 2019.

#1 Αυξητική μαστών

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια συνεχή αυξανόμενη τάση στην αυξητική των μαστών. Παλαιότερα η κύρια ηλικιακή προσέλευση αφορούσε τη δεκαετία των τριάντα, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια, αφού έχουν ενηλικιωθεί φυσικά, απευθύνονται για αυξητική. Βλέπουμε μια αλλαγή στη φιλοσοφία και στον τρόπο σκέψης, και επικρατεί η άποψη αφού θα το κάνω κάποια στιγμή γιατί να μην το κάνω νωρίς να το ευχαριστηθώ περισσότερο.

#2 Πλαστική μικρών χειλέων του αιδοίου

Η πλαστική της γυναικείας περιοχής, βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών όλων των ηλικιών. Νεαρές γυναίκες που παρουσιάζουν κάποια παραλλαγή στη περιοχή και που τις δυσκολεύει στην σεξουαλική επαφή αλλά και στη καθημερινότητα τους, όπως και μεγαλύτερες γυναίκες οι οποίες φροντίζουν την περιοχή όπως φροντίζουν οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος με διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις. Η αιδοιοπλαστική έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη σεξουαλική ικανοποίηση κατά 90%.

#3 Θεραπείες ανανέωσης προσώπου

Όλες οι θεραπείες αυτές έχουν μπει στη ζωή μας έντονα τα τελευταία χρόνια. Είναι μη επεμβατικές ή λίγο επεμβατικές θεραπείες, που απαιτούν λίγο χρόνο, μπορούν να χωρέσουν στο καθημερινό μας πρόγραμμα εύκολα χωρίς προετοιμασία, και χωρίς να απαιτούν από εμάς ιδιαίτερη φροντίδα μετά τη θεραπεία. Τέτοιες είναι οι μεσοθεραπείες, το PRP, τα διάφορα ενέσιμα, υαλουρονικά και βιταμίνες, νήματα και φυσικά το αγαπημένο μας botox. Το όριο ηλικίας έναρξης αυτών των θεραπειών έχει κατέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και βλέπουμε νεαρές γυναίκες στην αρχή της δεκαετίας των 20 να απευθύνονται κυρίως για μεσοθεραπείες που έχουν περισσότερο σαν στόχο την πρόληψη.

#4. Lifting προσώπου

Η συγκεκριμένη επέμβαση έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος τα τελευταία χρόνια και κυρίως από τότε που το κλασσικό lifting έδωσε τη θέση του σε λιγότερο επεμβατικό lifting με μικρότερες τομές. Ο χειρουργικός χρόνος είναι λιγότερος, η επάνοδος στη φυσιολογική κατάσταση του προσώπου περίπου μια βδομάδα.

Οι καινούργιες τεχνικές αυτής της επέμβασης έδωσαν στις γυναίκες της δεκαετίας των σαράντα την ευκαιρία να ελέγχουν ευκολότερα τα σημάδια του χρόνου.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags Πλαστικές επεμβασεις, Ομορφια, γεωργια κουλερμου, προσωπο, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5488 s (228 Queries.) // Parse time: 3.1757 s // Total time: 5.7245 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X