Το πιο healthy box που θα σε.. μπουστάρει φυσικά, τώρα στην πόρτα σου!


Το πιο healthy box που θα σε.. μπουστάρει φυσικά, τώρα στην πόρτα σου!

Εσύ το έχεις ανακαλύψει;

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να έχεις, τα πιο healthy, βιολογικά προϊόντα, σε προσιτές τιμές, στην πόρτα σου με ένα κλικ;

Ε τώρα λοιπόν μπορείς! Το Boost Bio Market είναι το ολοκαίνουργιο online shop που ήρθε για να κλέψει τις καρδιές των φίλων του healthy living!

Με σλόγκαν "Αξίζεις το καλύτερο" και όραμα να δημιουργήσει την μεγαλύτερη κοινότητα με φίλους της καλής ζωής, το Boost Bio Market στοχεύει να σου αλλάξει την ζωή! Στο νέο e-shop θα βρεις εκατοντάδες προϊόντα (τα οποία αυξάνονται καθημερινά) φτιαγμένα από τα πιο αγνά συστατικά και τους καλύτερους παραγωγούς από την Κύπρο, αλλά και όλο τον κόσμο!

Η υγιεινή διατροφή δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο πολύπλοκη!

Το φαγητό μας θα έπρεπε να ήταν φτιαγμένο από αληθινά συστατικά, να σέβεται το περιβάλλον, να είναι σε λογικές τιμές και να έχει υπέροχη γεύση! Στο Boost θα βρεις ακριβώς αυτό, διαλεκτά προϊόντα και γεύσεις που θα λατρέψεις, χωρίς όλα αυτά που σε κάνουν να ανησυχείς! Για να μπορείς να απολαμβάνεις το φαγητό σου αλλά και για να προσφέρεις σε εσένα και σε αυτούς που αγαπάς, μόνο το καλύτερο!

Οι κατηγορίες διατροφής του Boost, χωρίζονται σε προϊόντα  χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, vegan και βιολογικά. Από ζυμαρικά και βότανα, μέχρι μπαχαρικά, σάλτσες, μπάρες και αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, καφέ και τσάι, μέλι και Superfoods. Πέρα από τα τρόφιμα, θα βρεις, προϊόντα για την υγεία (βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής κ.ά.), το παιδί (τροφές, σνακ, είδη φροντίδας), την ομορφιά (σαπούνια, καλλυντικά κ.ά.) και τη φυσική σου κατάσταση (ροφήματα, Superfood), όπως και προϊόντα για το σπίτι.

15% Έκπτωση στις πρώτες σου 2 παραγγελίες!

Μπες και εσύ στον υγιεινό κόσμο του Boost Bio Market στο www.boostbiomarket.com και γίνε μέλος της πιο healthy, online οικογένειας της Κύπρου! Για τις 2 πρώτες σου παραγγελίες χρησιμοποίησε τον πιο κάτω κωδικό και πάρε 15% έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές!

BOOST15%OFF
Η παραγγελία σου θα είναι στα χέρια σου σε 24 ώρες!

Ακολούθησε το Boost Bio Market και στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/boostbiomarket/

Instagram: https://www.instagram.com/boostbiomarket/

Tags Boost Bio Market, good life, health, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4454 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4328 s // Total time: 2.8782 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X