Τι να κάνεις αν ο καλός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Τι να κάνεις αν ο καλός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Οι παρακάτω ιδέες ενδέχεται να αποδειχθούν πολύτιμες για εσένα!

Μπορεί να μην είσαι η πλέον ρομαντική γυναίκα. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν θέλεις να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Καρδούλες, λουλούδια, ρομαντικό δείπνο με κρασί και αγκαλιές. Το πρόγραμμα της γιορτής των ερωτευμένων πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν ο σύντροφός σου, μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Πρέπει να δεχθείς την άποψή του και να μην γιορτάσεις -ξανά- την 14η Φεβρουαρίου ή, μήπως αξίζει να καταστρώσεις ένα "έξυπνο" σχέδιο ώστε να βιώνεις στο εξής τη Valentine’s Day, όπως σου αξίζει; Εμείς λέμε "ναι" στη δεύτερη επιλογή και προτείνουμε να κάνεις και εσύ το ίδιο. Οι παρακάτω ιδέες ενδέχεται να αποδειχθούν πολύτιμες για εσένα!

Κλείσε ραντεβού για μία ξεχωριστή εμπειρία οινογνωσίας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο σύντροφός σου πιθανότατα απεχθάνεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για παράδειγμα, μπορεί να πιστεύει βαθύτατα ότι πρόκειται αποκλειστικά για μία εμπορική γιορτή, πως δεν χρειάζεται να δείχνει την αγάπη σου σε κάποιον μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου, ότι δεν αντέχει τον συνωστισμό που επικρατεί στις 14 Φεβρουαρίου σε κάθε μπαρ και εστιατόριο της πόλης. Το σίγουρο είναι πως ο καλός σου δεν θα πει "όχι" αν του ανακοινώσεις ότι την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, έχεις κάνει κράτηση σε ένα οινοποιείο για να βιώσετε μαζί την απόλυση εμπειρία οινογνωσίας. Θα πιείτε (πάντα με μέτρο), θα απολαύσετε ένα υπέροχο πλατό τυριών, αλλαντικών και αρτοσκευασμάτων και φυσικά, θα έρθετε κοντά. Φρόντισε να έχεις τα πάντα έτοιμα και θα σε ακολουθήσει -πόσω μάλλον αν πρόκειται για μια τόσο απολαυστική διαδικασία.

Κανόνισε να βγείτε με έναν κολλητό και την κοπέλα του

Αν θέλεις να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δίχως γκρίνια, τότε δοκίμασε να κανονίσεις να βγείτε μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι -και καλύτερα με τον κολλητό του και τη σύντροφό του. Συνεννοήσου με την κοπέλα και κάντε κράτηση σε ένα από τα αγαπημένα σας εστιατόρια. Στη συνέχεια, ανακοινώστε στους άντρες της παρέας τα σχέδιά σας και αιφνιδιάστε τους. Μπορεί να μουρμουρίσουν κάτι μέσα από τα δόντια τους, ωστόσο, θα έρθουν στο ραντεβού και μάλιστα, θα το χαρούν -όπως και εσείς. Όσο για το θέμα των δώρων, καλό είναι να το αφήσεις εκτός προγράμματος, ή να επιλέξεις κάτι που δεν κυκλοφορεί σε σχήμα καρδιάς και σίγουρα δεν είναι ένα λούτρινο αρκουδάκι. Στην περίπτωση, βέβαια, που θέλεις πολύ να σου δωρίσει εκείνος κάτι, τότε μάλλον πρέπει να… απαιτήσεις αυτό που θέλεις -ίσως θα "πιάσει" το μήνυμα όταν δει για πέμπτη φορά στη συνομιλία σας στο Messenger το λινκ με εκείνο το φόρεμα ή το κόσμημα.

Πήγαινέ τον για μασάζ, σπα ή χαμάμ (ναι, θα έρθει και θα του αρέσει)

Τρίτη και τελευταία συμβουλή για να περάσεις υπέροχα στις 14 Φεβρουάριου, ακόμη και αν ο σύντροφός σου απεχθάνεσαι οτιδήποτε έχει σχέση με τον Άγιο Βαλεντίνο. Πάρε την πρωτοβουλία και κανόνισε ένα ρομαντικό ραντεβού για μασάζ, spa ή χαμάμ. Θα χαλαρώσει, θα έρθει κοντά σου και βιώσει μία μοναδική εμπειρία που θυμάται για χρόνια. Η δημιουργία νέων αναμνήσεων που θα σε "δέσουν" με τον άνθρωπό σου είναι, άλλωστε, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πηγή: queengr

Tags Valentine's Lovers, Haters, wellness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8813 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4497 s // Total time: 3.3310 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X