Μιχάλης Σοφοκλέους: Έκανε σίγουρα το πιο πρωτότυπο δώρο στη σύζυγό του για τον Άγιο Βαλεντίνο


Μιχάλης Σοφοκλέους: Έκανε σίγουρα το πιο πρωτότυπο δώρο στη σύζυγό του για τον Άγιο Βαλεντίνο

Δείτε τι χάρισε στη σύντροφό του για την ημέρα των ερωτευμένων και θα σκάσετε και εσείς στα γέλια. Οι εικόνες που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους 

Ημέρα των ερωτευμένων χθες και πολλά τα ζευγάρια που αντάλλαξαν δώρα και ευχές με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα απ’ αυτά τα ζευγάρια και αυτό του Μιχάλη Σοφοκλέους και της Πάνι Ιακώβου οι οποίοι γιόρτασαν και αυτοί με τον τρόπο τους την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Μέσα από τις εικόνες που είδαμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους ο αγαπητός ηθοποιός καταλάβαμε ότι οι δυο τους διακόσμησαν με μπαλόνια το σπίτι ενώ απόλαυσαν και μια λαχταριστή τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Εκείνο ωστόσο που μας έκανε εντύπωση και που γελάσαμε μόλις το είδαμε είναι το δώρο που έκανε ο Μιχάλης Σοφοκλέους στη σύζυγό του καθώς όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram της χάρισε ένα μπουκάλι τριαντάφυλλο. Αφού όλοι χαρίζουν τριαντάφυλλα αυτή τη μέρα ο ίδιος είπε να πρωτοτυπήσει και να της χαρίσει το ρόφημα.

 
 

Tags Μιχάλης Σοφοκλέους, πανι ιακωβου, αγιος βαλεντινος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7341 s (229 Queries.) // Parse time: 0.7223 s // Total time: 3.4563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X