Vagheggi Phytocosmetics: Η νέα άφιξη που σέβεται το περιβάλλον και τη διάδραση του ανθρώπου με τη φύση


Vagheggi Phytocosmetics: Η νέα άφιξη που σέβεται το περιβάλλον και τη διάδραση του ανθρώπου με τη φύση

Η γκάμα των Ιταλικών φυτοκαλλυντικών Vagheggi είναι πολύ πλούσια, με θεραπείες και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και αντιηλιακά.

Υπάρχει ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό που έχει υιοθετήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής με άσκηση και υγιεινή, vegetarian ή ακόμη και vegan διατροφή. Aυτό το κοινό αναζητά τελικά το Vegan προσανατολισμό ακόμη και στα καλλυντικά του για την περιποίηση του δέρματός του.

Τα Iταλικά προϊόντα Vagheggi είναι Natural, είναι ΒΙΟ και ήρθαν για να μείνουν και να πείσουν ότι είναι πιο ενδιαφέροντα ακόμη και από μία vegan διατροφή!

Η Ιταλική εταιρεία Vagheggi Phytocosmetics ιδρύθηκε το 1975 στο Nanto της Βενετίας, από τον οραματιστή βιολόγο Dr Vagheggi! Με στόχο τη διάδοση και πρακτική εφαρμογή ολιστικών θεραπευτικών μεθόδων.

Με φυτικά και αγνά καλλυντικά, η Vagheggi Phytocosmetics έθεσε τα θεμέλια μιας από τις πρώτες "πράσινες" εταιρείες  πανευρωπαϊκά και είναι σήμερα η μοναδική που διαθέτει πιστοποιημένη οργανική σειρά BIO με πιστοποίηση Cosmos, ως απάντηση προς όλους εκείνους που κινητοποιούνται από συνειδητές επιλογές και την επιθυμία να σέβονται πλήρως τη φύση.

Η φυτική φιλοσοφία της Vagheggi έγκειται στη δύναμη της διαίσθησης που παραμένει μπροστά από τις τάσεις και τη μανία της περαστικής μόδας. Χρονολογείται από μια εποχή που η "πράσινη" επιλογή δεν ήταν μοντέρνα και εξακολουθεί με συνέπεια και αποφασιστικότητα το δικό της όραμα του "σύγχρονου πράσινου".

Για τη δημιουργία των καλλυντικών Vagheggi χρησιμοποιούνται φυτά, βότανα, καρποί, ρίζες. Αντλώντας τα πολύτιμα στοιχεία τους και διοχετεύοντας τις ευεργετικές τους ιδιότητες στις μοναδικές τους συνθέσεις παράγονται τα μοναδικά φυτοκαλλυντικά, διάσημα για τις υπέροχες μυρωδιές, υφές και συσκευασίες τους.

Η γκάμα των Ιταλικών φυτοκαλλυντικών Vagheggi είναι πολύ πλούσια, με θεραπείες και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και αντιηλιακά σε τιμές που αιφνιδιάζουν ευχάριστα.

Η εταιρεία ResultMed έχει την αποκλειστκή διάθεση στην Κύπρο των προϊόντων Vagheggi Phytocosmetics και την ευθύνη για την εκμάθηση και πρακτική των μεθόδων της.

Tags Vagheggi Phytocosmetics, beauty, face, body, Σώμα, αντηλιακα, προσωπο, SUNCARE, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3320 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5221 s // Total time: 3.8541 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X