Το bachelorette της συντρόφου γνωστού Κύπριου στην Αράχωβα! [εικόνες]


Το bachelorette της συντρόφου γνωστού Κύπριου στην Αράχωβα! [εικόνες]

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πραγματοποίησαν “απόδραση” στη χιονισμένη κωμόπολη και διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Πρόκειται για ένα κορίτσι αισιόδοξο και χαμογελαστό, το οποίο αναμένεται σε λίγο καιρό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ντυθεί νυφούλα στο πλάι του επί χρόνια αγαπημένου της, ένα περίπου χρόνο μετά την πρόταση γάμου. 

Ο λόγος για τη Δήμητρα Σιβρή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές της συμμετοχές και τη δράση της ως δημοσιογράφος στο νησί μας και για τον κυπριακής καταγωγής σύντροφό της και μπασκετμπολίστα, Νίκο Στυλιανού. 

Διαβάστε ακόμα: Κύπρια παρουσιάστρια αποκάλυψε πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας 

Η σύντροφος του καλαθοσφαιριστή, αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί μαζί με τις φίλες της το bachelorette πάρτι της στην Αράχωβα, όπου από τις αναρτήσεις που εντοπίσαμε στα social media, δείχνουν να περνούν υπέροχα! Μάλιστα, οι φίλες της, της είχαν ετοιμάσει εκπλήξεις με custom made αντικείμενα κάνοντας το bachelorette ακόμη πιο αξέχαστο και ιδιαίτερο για εκείνην.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος, σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου, στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο. Πάρτε μία γεύση από το bacheorette στην πιο κάτω gallery: 
 

Tags δημητρα σιβρη, νικος στυλιανου, Γαμος, bachelorette, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1339 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6744 s // Total time: 3.8082 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X