Πότε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία "Βουράτε Γειτόνοι"


Πότε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία "Βουράτε Γειτόνοι"

Βουρούν οι γειτόνοι αυτή τη φορά μόνο στους κινηματογράφους

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στους κινηματογράφους σε όλη την Κύπρο, παρουσιάζεται η Κυπριακή παραγωγή "ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ" Η Ταινία! Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 20 Μαρτίου παρουσία των συντελεστών, εκπροσώπων από τους χώρους των ΜΜΕ, των επιχειρήσεων και του πολιτισμού. 

H VOURATE PRODUCTIONS Ltd, ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης και ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας με χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζουν μια ολόφρεσκια κινηματογραφική παραγωγή, βασισμένη στην ιδέα της ομότιτλης σειράς που έκανε τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στην Κύπρο το 2001 - 2005 και απέκτησε φανατικούς οπαδούς ανάμεσα στους Κύπριους όλου του κόσμου. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Ρίκκου, της Ναστάζιας, του Αρτεμάκη, της Σώτιας, του Γιαννή, της Κικίτσας, της Πέπας, του Όμορφου, της Βαθούλλας, του Κάττου, του Σοφρώνη, και όλων των αγαπημένων γειτόνων, ξαναζωντανεύουν σε μια νέα περιπέτεια, που αυτή την φορά ξετυλίγεται στην εποχή των κόκκινων δανείων και της οικονομικής κατάστασης της Κύπρου σήμερα.  

Η ταινία είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη ανατροπές που περιπλέκονται με ξεκαρδιστικές καταστάσεις, εμπλουτισμένη με μοναδικές λήψεις και ειδικά εφέ και θα προβληθεί μόνο στους κινηματογράφους.

Το φιλόδοξο εγχείρημα των Κύπριων δημιουργών, έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη στις 17 Φεβρουαρίου, παρουσία εκπροσώπων της Κυπριακής Ομογένειας και του διεθνούς Τύπου και θα προβάλλεται σε κεντρικό κινηματογράφο στο Village από την 1η Μαρτίου. 

Συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στην αξιόλογη προσπάθεια είναι: Χρυσός Χορηγός οι φούρνοι Ζορπά, Partner Sponsor η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, Χορηγός Επικοινωνίας η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και χορηγοί οι εταιρίες Λειβαδιώτη ξηροί καρποί, Καφεκοπτείον Γ. Χαραλάμπους, Υπεραγορές Μικρόπολις και  Krypto Security Cyprus Ltd. 

Την Στρατηγική Επικοινωνία και Προώθηση της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρία Wizard Events & PR  και τη Διαχείριση των Κοινωνικών Δικτύων η εταιρία Target.

Ακολουθείστε όλοι τους γειτόνους στην νέα περιπέτεια αναζήτησης του θησαυρού!  

Facebook: https://www.facebook.com/vourategeitonoitainia

Instagram: @vourategeitonoitainia 

Website: https://vourategeitonoitainia.com/
 

Tags βουρατε γειτονοι, πρεμιέρα, showbiz κύπρος, gossip, ταινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0936 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3995 s // Total time: 2.4931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X