Nuxe: Η νέα σειρά που είναι κατάλληλή για την καταπολέμηση των επιπτώσεων μιας έντονης καθημερινότητας


Nuxe: Η νέα σειρά που είναι κατάλληλή για την καταπολέμηση των επιπτώσεων μιας έντονης καθημερινότητας

Είναι ιδανική για γυναίκες που θέλουν να ζήσουν έντονα τη ζωή τους χωρίς αυτό να αντανακλάται στη επιδερμίδα τους.

Η Nuxe παρουσιάζει μια νέα σειρά περιποίησης, την Crème Prodigieuse Boost με το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα λουλουδιών γιασεμιού και υαλουρονικό οξύ, κατάλληλή για την καταπολέμηση των επιπτώσεων μιας έντονης καθημερινότητας.

Προστατεύει την φυσική ισορροπία του δέρματος με φόρμουλά 91% φυτικής προέλευσης συστατικά. Με 4 μοναδικά προϊόντα η Crème Prodigieuse Boost έχει ως βάση της το άρωμα του Huile Prodigieuse με νότες από γιασεμί, pink lychee και white woods. Η νέα σειρά της Nuxe Crème Prodigieuse Boost έχει την ιδιότητα να απαλύνει τις πρώτες γραμμές, να καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, να αναζωογονεί, να αναπληρώνει και να ενισχύει τη φρεσκάδα του δέρματος, δίνοντας στην επιδερμίδας φυσική λάμψη.

1. Energizing priming Concentrate με 97,9% φυτικής προέλευσης συστατικά:


Εμπνευσμένο από τα κορεατικά καλλυντικά, το Energizing Priming Concentrate έχει υγρή μορφή, που συνδυάζει την ελαφρότητα και τη φρεσκάδα μιας λοσιόν με τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητα ενός ορού (εμπλουτισμένο σε βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ). Είναι το πρώτο βήμα της ρουτίνας, που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το δέρμα για να επωφεληθεί το μέγιστο από τα επακόλουθα προϊόντα. Εφαρμόζεται το πρωί και / ή το βράδυ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, κάνοντας ελαφρά κτυπήματα. Αυτή η συμπυκνωμένη θεραπεία αναζωογονεί, αναπληρώνει και ενισχύει τη φρεσκάδα του δέρματος.

2. Multi-Correction Gel Cream για Normal to comp natation skin ή normal to dry skin με 92% φυτικής προέλευσης συστατικά


Ένα προϊόν που βοηθά στην καταπολέμηση των επιβλαβών συνεπειών της καθημερινότητας και του αστικού περιβάλλοντος. Μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, και αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο και λαμπερό. Και τα δυο περιέχουν υαλουρονικό οξύ ενώ η Multi-Correction Silky Cream για normal to dry skin περιέχει και Macadamia Oil.

3. Multi-Correction Eye Contour Balm Gel με 91,8% φυτικής προέλευσης συστατικά


Περιέχει καφεΐνη και λάδι φουντουκιού πλούσιο σε βιταμίνες ωμέγα 9. Ένα βάλσαμο που προστατεύει τη λεπτή περιοχή γύρο από το μάτι από τις εξωτερικές επιθέσεις. Μειώνει το φούσκωμα, τους μαύρους κύκλους και εξομαλύνει το περίγραμμα των ματιών.

4. Night Oil-Balm 93,2% φυτικής προέλευσης συστατικά


Αυτό το βάλσαμο είναι εμπλουτισμένο με Macadamia oil το οποίο με την εφαρμογή του εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα. Μια φόρμουλα η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην αφήνει στίγματα λαδιού στην επιδερμίδα. Βοηθά το δέρμα να καταπολεμήσει τις βλαβερές ουσίες της καθημερινότητας την ώρα του ύπνου. Το πρωί, τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ήρεμα και η επιδερμίδα είναι πιο φρέσκια. Το δέρμα φαίνεται ανανεωμένο και η ενέργεια του αποκαθίσταται, έτοιμη να αντιμετωπίσει μια νέα μέρα. Νύχτα μετά τη νύχτα, το δέρμα εμφανίζεται πιο δυνατό και αποκαθίσταται η φυσική του πληρότητα.

Tags nuxe, NUXE Crème Prodigieuse, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0048 s (228 Queries.) // Parse time: 3.1527 s // Total time: 6.1575 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X