Η πρώην σύντροφος Κύπριου επιχειρηματία ξεσπά: "Έχω κατηγορηθεί ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του"


Η πρώην σύντροφος Κύπριου επιχειρηματία ξεσπά: "Έχω κατηγορηθεί ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του"

Ποια επώνυμη Ελληνίδα έκανε αυτή τη δήλωση όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Μία πολύ ταλαντούχα και εκρηκτική τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαρτίου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για όσα ακούει κατά καιρούς για εκείνην από τα media.

Ο λόγος για την Josephine, πρώην σύντροφο του νεαρού Κύπριου επιχειρηματία, Βασίλη Μιχαήλ, η οποία είπε χαρακτηριστικά: “Στις σχέσεις μου έψαχνα την πατρική φιγούρα, αλλά όχι σε ηλικία, αλλά σαν ασφάλεια. Και δεν μιλάω για λεφτά. Το μπερδεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι αυτό… Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του ή δεν ξέρω τι. Είχε γραφτεί. Εδώ πέρα τους αρέσει να βάζουν τίτλους. Η τραγουδίστρια με τον τάδε… οπότε έχω διαβάσει πολλές φορές ανακρίβειες.

Είχα πει ότι είμαι ένα απλό κορίτσι που ζει σε 100 τμ και το είχαν κατακρίνει όλοι. Δουλεύω πάρα πολύ. Δεν παίρνω κάποιου τα λεφτά. Μόνη μου δουλεύω, μόνη μου συντηρούμαι. Κάνω τρεις δουλειές, δεν κάθομαι όλη μέρα και μου έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό. Κάνω ότι δουλειά μπορώ και μου έρχεται”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 


 

Tags ζοζεφιν, Josephine, γρηγορης αρναουτογλου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0045 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2423 s // Total time: 3.2468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X