4 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που μπορείτε να κάνετε πριν το καλοκαίρι


4 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που μπορείτε να κάνετε πριν το καλοκαίρι

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας λέει ποιες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής μπορούμε να κάνουμε μέχρι να έρθει το καλοκαίρι.

Καθώς πλησιάζει το καλοκαιράκι, όλο και περισσότερο σκεφτόμαστε ότι έρχεται ο καιρός που θα εκθέσουμε το σώμα μας στις παραλίες. Όλες μας οι ατέλειες φαίνονται τώρα εντονότερες και μοιάζει επιτακτική ανάγκη να διορθώσουμε ότι προλαβαίνουμε.

Ποιες είναι οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που έχουμε το χρόνο και τη δυνατότητα να κάνουμε μέχρι το καλοκαίρι; Υπάρχουν αρκετές επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που μπορούμε να κάνουμε για να δείχνει καλύτερο το σώμα μας.

  1. Κατά πρώτο λόγο την τιμητική της έχει η αυξητική στήθους. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το στήθος μας φαίνεται περισσότερο και ένα μικρό στήθος ίσως να μας δυσκολεύει ακόμη και στις ενδυματολογικές μας επιλογές. Η επέμβαση αυτή μας επιτρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά μας σε μια εβδομάδα, και θα έχουμε και το χρόνο να περιποιηθούμε τις μετεγχειρητικές τομές μέχρι το καλοκαίρι ώστε να ευχαριστηθούμε ελεύθερα τη θάλασσα, το κολύμπι και τα σπορ.
  2. Η λιπογλυπτική βοηθά στην αφαίρεση του λίπους από το σώμα μας, ειδικά όταν αυτό είναι εντοπισμένο σε διάφορες περιοχές όπως τη μέση, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. Η αποθεραπεία είναι σχετικά γρήγορη και προλαβαίνουν οι ασθενείς να χαρούν την θάλασσα και τις διακοπές τους.
  3. Η ωτοπλαστική είναι μία επέμβαση που γίνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, κυρίως στις νεαρές ηλικίες μια και είναι κλειστά τα σχολεία κι έτσι οι μικροί μας φίλοι θα έχουν όλο το χρόνο να αναρρώσουν και να επιστρέψουν στο σχολείο με καινούργια διάθεση.
  4. Για τις γυναίκες που έχουν μικρή "κρεμάμενη" κοιλίτσα, η μίνι κοιλιοπλαστική διορθώνει τη χαλάρωση στο κάτω τμήμα της κοιλιάς και έχει λιγότερη ανάρρωση από την κλασσική κοιλιοπλαστική, όπως επίσης και μικρότερες τομές.

Αυτοί οι λίγοι μήνες που έμειναν μέχρι το καλοκαίρι μας δίνουν την ευκαιρία να προετοιμάσουμε το σώμα μας, ώστε να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με ανανεωμένη ψυχοσύνθεση.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags αυξητική στήθους, λιπογλυπτική, ωτοπλαστικη, Κοιλιοπλαστική, γεωργια κουλερμου, Σώμα, Πλαστικές επεμβασεις, πλαστικη χειρουργικη, Ομορφια, body, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8367 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4214 s // Total time: 2.2581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X