Βρήκαμε τα statement παπούτσια της Δούκισσας Νομικού


Βρήκαμε τα statement παπούτσια της Δούκισσας Νομικού

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια από τις πιο stylish εμφανίσεις στα Beauty Stars by Madame Figaro της Ελλάδας με τα παπούτσια να πρωταγωνιστούν στο outfit της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες άλλα και μια από τις πιο stylish celebrities αφού πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις με τα looks της.

Έτσι, στην απονομή των Beauty Stars 2019 by Madame Figaro της Ελλάδας, η ambassador του θεσμού Δούκισσα Νομικού έκανε γι’ άλλη μια φόρα μια fashionable εμφάνιση επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο φόρεμα με prints δια χειρός Mary’s Katrantzou.

Αυτό όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν τα statement Sophia Webster παπούτσια που επέλεξε η παρουσιάστρια. Τα "Chiara" σανδάλια της Sophia’s Webster με τα φτερά πεταλούδας είναι ένα από τα πιο γνωστά designs της βρετανίδας σχεδιάστριας, κοστίζει 535 ευρώ και διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Πρόκειται για ένα statement ζευγάρι παπούτσια στο οποίο αξίζει να επενδύσεις αφού χάρη στο ιδιαίτερο σχέδιο τους μπορούν να αναδείξουν κάθε σου outfit. Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Tags δουκισσα νομικου, fashion, style, trend, σανδαλια, μόδα, στυλ, mary katrantzou, sophia webster


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0489 s (229 Queries.) // Parse time: 1.4712 s // Total time: 4.5202 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X