Photobooth: το νέο trend για τους γάμους


Photobooth: το νέο trend για τους γάμους

Tί είναι αυτό που θα κάνει το party του γάμου σας να ξεχωρίσει; To Photobooth, το νέο cool trend για τους γάμους!

Το απόλυτο party-starter θα σας χαρίσει εκατοντάδες cool & fun photostrips και άφθονο γέλιο. Μια έξυπνη επιλογή, για να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή τη ξεχωριστή ημέρα της ζωή σας.

Το Wedding Photobooth (στην Κύπρο από την εταιρεία  The Photobooth Cy) συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα features:
Photostrips
Με απεριόριστες εκτυπώσεις  όλοι σας οι καλεσμένοι θα έχουν στα χέρια τους μια φωτογραφική ανάμνηση από το γάμο σας. Με φωτογραφική ανάλυση 18 megapixel, green screen τεχνολογία και εκτύπωση σε ποιότητα dye sublimation, τα photostrips του photobooth είναι αδιάβροχα και ανεξίτηλα στο χρόνο!
Το δικό σας Photostrips
Δημιουργήστε το δικό σας photostrip επιλέγοντας το μήνυμα, το background, τα δημιουργικά και τα χρώματα που προτιμάτε. Το σχεδιαστικό μας τμήμα βρίσκεται στη διάθεσή σας με πολλές ιδέες και επιλογές. Οι φωτογραφίες γίνονται διαθέσιμες και σε private online gallery χωρίς επιπλέον χρέωση.
Memory Book
Ένα πρωτότυπο βιβλίο ευχών, μια φοβερή ιδέα! Κάθε εκτύπωση γίνεται x2, μια φωτογραφία για του καλεσμένους σας και μία για το Memory Book σας. Στο τέλος της βραδιάς το ζευγάρι έχει στα χέρια του ένα album με fun photos και προσωπικές ευχές από όλους τους καλεσμένους του.
Photobooth Props
Το κερασάκι στην τούρτα, τα photobooth props είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το photobooth του γάμου σας! Προσφέρουν άπειρο γέλιο και θα σας χαρίσουν ξεκαρδιστικές φωτογραφίες των καλεσμένων σας σε πραγματικά δημιουργικές πόζες. Απεριόριστες θεματικές επιλογές είναι διαθέσιμες.

Το Photobooth ντύνεται στα χρώματα του γάμου σας και είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει! Περισσότερες πληροφορίες στο www.thephotobooth.com.cy

Tags Γαμος, Photobooth, φωτογραφιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9451 s (231 Queries.) // Parse time: 1.4943 s // Total time: 3.4395 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X