Οι πρώτες σου στιγμές στον ήλιο προστατευμένες με Frezyderm Sun Screen Color Velvet


Οι πρώτες σου στιγμές στον ήλιο προστατευμένες με Frezyderm Sun Screen Color Velvet

Δρα κατά της φωτογήρανσης και προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Απολαμβάνεις τις πρώτες ηλιαχτίδες που γαργαλάνε το πρόσωπό σου και η διάθεσή σου αλλάζει. Ξεκίνησες ήδη τις πρώτες σου εκδρομές με φίλους, βόλτες στο πάρκο με τα παιδιά, αλλά και τα πρώτα ανοιξιάτικα, ηλιόλουστα, απογευματινά καφεδάκια στην αυλή.

Αυτές τις πρώτες σου στιγμές η Frezyderm φρόντισε να τις προστατέψει με το πρωτοπόρο αντηλιακό Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF50+. Το βελούδινο αντηλιακό με χρώμα που ταιριάζει σε κάθε χρωματότυπο και κάθε τύπο δέρματος.

Χάρη στην τεχνολογία Second Skin το Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF50+ δημιουργεί την αίσθηση ενός δεύτερου αόρατου δέρματος, απαλύνει την όψη των ρυτίδων, προσφέρει ένα άριστο καλλυντικό αποτέλεσμα και ματ όψη για 6 ώρες.

Η πολύ υψηλή προστασία, (SPF50+) δρα κατά της φωτογήρανσης και προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.  Η βελούδινη υφή και ο απαλός χρωματικός του τόνος, προσφέρουν στο δέρμα μια καλοκαιρινή όψη και απαλύνουν τις ρυτίδες. Παράλληλα, το Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF50+ απορροφά το σμήγμα και κρατάει την επιδερμίδα ματ μέχρι και για 6 ώρες.

Απόλαυσε τις πρώτες σου στιγμές στον ήλιο, όπως εσύ θέλεις με Frezyderm προστασία.

Βρείτε όλη τη σειρά Frezyderm Sun Screen Velvet στα φαρμακεία. Τα προϊόντα Frezyderm διατίθενται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρεία  Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Βρείτε την Frezyderm στο Facebook: FrezydermCyprus και στο Instgram FrezydermCy.

Tags Frezyderm Sun Screen Color Velvet, Sun Screen Color Velvet SPF50+, Frezyderm, Sun Screen Color Velvet, beauty, sun care, body, face, αντηλιακο, προσωπο, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5658 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4589 s // Total time: 3.0247 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X