Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! [εικόνες]


Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! [εικόνες]

Τα πρώτα στιγμιότυπα από το μαιευτήριο με το νεογέννητο αγκαλιά!

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, που μεταδίδει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, Σοφία Λεοντίτση και ο σύντροφός της, Μιχάλης Κατσίκιας. 

Το ζευγάρι υποδέχθηκε στη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, 31 Μαρτίου, τον μπέμπη του και μάλιστα, είδαμε μέσα από τα social media να μοιράζονται όμορφα στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο τους.  

Διαβάστε ακόμα: Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: Λίγες ημέρες πριν υποδεχθούν το μωρό τους μας έβαλαν στο παιδικό δωμάτιο!

“Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά .. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου... σήμερα εσύ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα , με ολοκλήρωσες και είσαι ότι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου .. Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε λοιπόν στην ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου !! Σε ευχαριστώ Μιχάλη Κατσίκια γι’αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου. Είστε όλη μου η ζωή...”, έγραψε σε ανάρτησή της η ευτυχής μητέρα. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα σχετικά στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags σοφια λεοντιτση, γεννητούρια, μιχαλης κατσικιας, γιος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0063 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0495 s // Total time: 0.0558 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X