Θεοδωρίδου, Ιακωβίδης, Πάχου μας μίλησαν για την συμμετοχή τους στα "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"


Θεοδωρίδου, Ιακωβίδης, Πάχου μας μίλησαν για την συμμετοχή τους στα "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

Οι δηλώσεις των καλλιτεχνών που θα δούμε απόψε στη σκηνή των βραβείων!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Μιρέλα Πάχου θα ανέβουν στη σκηνή των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018”, που παρουσιάζει η Shiseido, απόψε το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. 

Διαβάστε ακόμα: Ζέτα Μακρυπούλια – Αποστόλης Τότσικας: Οι πρώτες τους δηλώσεις για την παρουσίαση των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης, αφίχθηκαν στην Κύπρο και στο Hilton Cyprus χθες το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο θέατρο για τις πρόβες τους, όπου εκεί έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

“Έχω ξαναέρθει στα βραβεία και έρχομαι πάλι με πολύ μεγάλη χαρά γιατί βραβεύονται οι γυναίκες. Οι γυναίκες είναι σύμβολα και εγώ τις αγαπώ πάρα πολύ γι’ αυτό και είμαι εδώ”, είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

 

 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κατά την άφιξή του στις πρόβες, δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Καταρχήν γιατί βρίσκομαι στην Κύπρο που αγαπώ πολύ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και για ένα θεσμό που έχει να κάνει με τη γυναίκα […] Θα τραγουδήσουμε καινούργια και παλιά τραγούδια και κάποια ντουέτα έκπληξη”.

 

 

Λίγο νωρίτερα η Μιρέλα Πάχου, μιλώντας στην κάμερα του ilovestyle.com, είπε: “Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Είναι τεράστια τιμή η συμμετοχή μου. Σαν γυναίκα, σαν καλλιτέχνης και σαν επιστήμονας βρίσκω ιδιαίτερα σημαντικό αυτόν το θεσμό που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα… Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μία μαγευτική βραδιά”. 

 

 


 

Tags πετρος ιακωβιδης, Νατάσα Θεοδωρίδου, μιρελα παχου, Madame Figaro, madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0505 s (228 Queries.) // Parse time: 0.6294 s // Total time: 3.6799 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X