Νατάσα Θεοδωρίδου - Πέτρος Ιακωβίδης - Μιρέλα Πάχου: Έλαμψαν στη σκηνή των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"


Νατάσα Θεοδωρίδου - Πέτρος Ιακωβίδης - Μιρέλα Πάχου: Έλαμψαν στη σκηνή των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

Ανέλαβαν το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς 

Τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, ανέδειξε η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Shiseido, σε μία λαμπερή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το concept της φετινής εκδήλωσης περιστράφηκε γύρω από τέσσερα στοιχεία της φύσης (αέρας, γη, νερό, φωτιά). Στοιχεία που αποτυπώνονται στην προσωπικότητα της γυναίκας με τον δυναμισμό, την ευαισθησία, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία…

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με τα εντυπωσιακά χορευτικά του Φωκά Ευαγγελινού και του Χάρη Σάββα, ζωντανεύοντας τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, που ήταν και το concept των φετινών βραβείων της Madame Figaro.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, η οποία ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της "Μιρέλα" και απογειώθηκε με τον Πέτρο Ιακωβίδη, που μας διασκέδασε με τα τραγούδια του "Βράδια αξημέρωτα", "Αποτυπώματα" και "Μην τολμήσεις".

Τη βραδιά έκλεισε η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, που φορούσε μια εντυπωσιακή δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου και  η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες, το νέο της ντουέτο με τον Πέτρο Ιακωβίδη "Ένα φιλί" και τραβώντας μια "Κόκκινη γραμμή" ολοκληρώθηκε η 14η τελετή βράβευσης "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς".

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, διασημοι, gossip, βραβεια, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2375 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5832 s // Total time: 3.8206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X