Ευρυδίκη Θεοκλέους: Μας έδειξε για πρώτη φορά την γλυκύτατη μητέρα της


Ευρυδίκη Θεοκλέους: Μας έδειξε για πρώτη φορά την γλυκύτατη μητέρα της

Η τραγουδίστρια πήγε μαζί με την μητέρα της στα 14α Βραβεία \"Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018\"

Η Ευρυδίκη Θεοκλέους περνάει αρκετό χρόνο πλέον στο νησί μας καθώς κάθε σαββατοκύριακο τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Δέσποινα Ολυμπίου στην Μουσική Σκηνή Νότες. Αυτή η νέα συνεργασία δίνει την ευκαιρία στην τραγουδίστρια να βλέπει πιο συχνά την οικογένεια της.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη: Αποκάλυψε ποιος σχεδιαστής θα δημιουργήσει το νυφικό της και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι στον γάμο της!

Η τραγουδίστρια την περασμένη Τρίτη, 16 Απριλίου παρευρέθηκε στα 14α Βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018" μαζί με την μητέρα της η οποία ήταν πολύ συγκινημένη καθώς η κόρη της βραβεύθηκε ως "Μουσικός της Χρονιάς 2018".

H Ευρυδίκη λίγο πριν την άφιξη της στο ροζ χαλί απαθανάτισε την στιγμή όπου μάνα και κόρη κατευθυνόντουσαν στο Δημοτικό Θέατρο και χθες, Σάββατο 20 Απριλίου η τραγουδίστρια μοιράστηκε την φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: "No matter how old she may be, sometimes a girl just needs her mom" [Δεν έχει σημασία πόσο χρονών μπορεί να είναι, μερικές φορές ένα κορίτσι χρειάζεται απλά τη μαμά της].

 

Tags ευρυδικη, ευρυδικη θεοκλέους, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9456 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4899 s // Total time: 2.4355 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X