Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της στα "Cyprus Tourism Awards"


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της στα "Cyprus Tourism Awards"

Ποιοι επιμελήθηκαν το look της παρουσιάστριας της βραδιάς;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο νησί μας, καθώς το βράδυ της Τετάρτης, 8 Μαϊου, ήταν η οικοδέσποινα των πρώτων “Cyprus Tourism Awards”, που παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου και διοργανώθηκαν στο νησί μας από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και την Boussias Communications, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, στη Λευκωσία. 

Η παρουσιάστρια έλαμψε στη σκηνή των βραβείων επιλέγοντας δημιουργία από τους Mi-Ro Designers, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με πέδιλα από Sante Shoes.

 

 

Το hair look της Ντορέττας Παπαδημητρίου επιμελήθηκε ο γνωστός hair stylist του νησιού μας, Κωνσταντίνος Κάγκας και το μακιγιάζ της η Ilona Garamvolgyi. 

Χορηγοί των Cyprus Tourism Awards 2019 ήταν οι εταιρείες: Παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου, Gold Sponsor Top Kinisis, Powered by Xenos Travel, Catering Sponsor Pandora, Drinks Sponsor Grey Goose και Υποστηρικτές οι:Coneq, Hercules, Landas και My Events. Χορηγός επικοινωνίας: Economy Today

Tags Ντορέττα Παπαδημητρίου, mi-ro designers, cyprus tourism awards, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι, κωνσταντινος καγκας, Ilona Garamvolgyi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0682 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6761 s // Total time: 3.7443 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X