Ο χρόνος μας δείχνει λυπημένες! Τι πρέπει να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε;


Ο χρόνος μας δείχνει λυπημένες! Τι πρέπει να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε;

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί ποιες είναι οι αλλαγές που δέχεται το πρόσωπο μας με το πέρασμα του χρόνου και τι πρέπει να κάνουμε.

Εκείνο που συμβαίνει με το πρόσωπό μας καθώς περνά ο χρόνος  είναι ότι αλλάζει η έκφρασή μας. Ξέρουμε, και βλέπουμε φυσικά, καθώς μεγαλώνουμε ότι κάποιες αλλαγές γίνονται όλο και πιο έντονες. Αυτές οι αλλαγές έχουν σαν αποτέλεσμα να παίρνει το πρόσωπο την έκφραση της θλίψης. Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές;

Ατροφία των διαμερισμάτων του λίπους στο πρόσωπό μας

Σε διάφορα σημεία του προσώπου όπως πάνω από τα φρύδια, κάτω από τα ζυγωματικά, κάτω από τις γωνίες του στόματος στο πηγούνι, αρχίζει να ατροφεί και να φεύγει σιγά - σιγά το λίπος το οποίο φυσιολογικά υπάρχει σε εκείνη τη περιοχή. Όταν απορροφήθει το λίπος το αποτέλεσμα θα είναι να διαγράφεται περισσότερο το σχήμα του οστού που υπάρχει από κάτω. Με αυτή την εξέλιξη το πρόσωπο χάνει τη νεανικότητα και την σφριγηλότητα του.

  • Πώς διορθώνεται; Με την τοποθέτηση υαλουρονικού ή λίπους στις περιοχές αυτές.

Χαλάρωση του δέρματος και των μυών του προσώπου

Δύο είναι οι παράγοντες οι οποίοι προκαλούν χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου μας. Ο πρώτος είναι η βαρύτητα, που είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς μας και ο άλλος είναι η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό. Με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός μας αδυνατεί να παράγει την ποσότητα και την ποιότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα το δέρμα μας να χάνει τη λάμψη, τη ζωντάνια και τη σφριγηλότητα του.

  • Η χαλάρωση αυτή αν είναι μικρή και στα αρχικά στάδια μπορεί να αντιμετωπιστεί με νήματα. Aν και με το χειρουργική lifting θα έχουμε καλύτερο και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.

Χαλάρωση των γωνιών του στόματος

Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία που μας δίνουν την θλιμμένη όψη είναι η χαλάρωση των γωνιών του στόματος μας που σιγά - σιγά παίρνουν μια κλίση προς τα κάτω αποτέλεσμα της χαλάρωσης και της ατονίας των μυών.

  • Διορθώνεται με τη χρήση υαλουρονικού.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags beauty, face, Anti-Aging, anti aging, προσωπο, πλαστικός χειρουργός, δρ. γεωργια κουλερμου, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0216 s // Total time: 0.0218 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X