Carroten: Δημιούργησε δυο νέα αντηλιακά προϊόντα που θα γίνουν τα απόλυτα must - have


Carroten: Δημιούργησε δυο νέα αντηλιακά προϊόντα που θα γίνουν τα απόλυτα must - have

Δυο αντηλιακά για το πρόσωπο για ματ αποτέλεσμα που διαρκεί κατά την διάρκεια μίας καλοκαιρινής μέρας.

To Carroten, τηρώντας την παράδοση και την υπόσχεσή του, επιστρέφει για να φροντίσει να είμαστε παρέα με τον ήλιο, όλη μέρα προστατευμένοι και λαμπεροί, για όλο το καλοκαίρι!

Φέτος, το Carroten έρχεται μαζί με τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες με το ολοκαίνουριο Carroten Compact Powder SPF 30 και το ανανεωμένο Carroten Mat Look Face Cream SPF 30 που θα γίνουν τα απόλυτο must - have για να μας προστατεύσουν από τον ήλιο στις βόλτες μας στην πόλη, την εξοχή και την θάλασσα που θα ξεκινήσουμε να επισκεπτόμαστε δειλά - δειλά.

To Carroten Compact Powder SPF 30, μια αντηλιακή πούδρα προσώπου, παρέχει UV προστασία με UVB+UVA ενώ προσφέρει κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα, που διαρκεί αλλά και mat αίσθηση!

Επιπρόσθετα, συνδυαστικά ή μη, η ανανεωμένη Carroten Mat Look Face Cream SPF30 (50ml) έχει ενισχυμένο σύστημα προστασίας UVB+UVA+VL+IRA, πιο λεπτόρρευστη υφή και ακόμα πιο εξαιρετικά mat όψη λόγω της τεχνολογίας Anti-shine. Η αίσθηση που αφήνει είναι τελείως ανάλαφρη και μη λιπαρή, καθώς έχει hydravelvet υφή και αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά βελούδινη. Mε τεχνολογία προσφέρει εξαιρετικά ματ όψη!

Άλλωστε ποιος δεν θέλει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί κατά την διάρκεια μίας καλοκαιρινής μέρας;

Όμως, είναι αυτό αρκετό;

Τις ηλιόλουστες μέρες η επιδερμίδα μας υποφέρει από την ζέστη και τις ακτίνες του ηλίου και χρειάζεται extra φροντίδα και τόνωση. Για αυτό το λόγο, πρέπει να την ενυδατώνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νερό προσώπου σε Spray του Carroten με μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία προσφέρει στην επιδερμίδα μας αυτή την extra δροσιά και μοναδικές περιποιητικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και αφήνουν μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης.

Αλλά δεν είναι μόνο το πρόσωπο μας που χρειάζεται extra περιποίηση το καλοκαίρι αλλά και τα μαλλιά μας! Με το Spray περιποίησης μαλλιών της Carroten προστατεύουμε από την ηλιακή ακτινοβολία, τη θάλασσα και το χλώριο τα μαλλιά μας και ενισχύουμε τη φυσική άμυνα της τρίχας. Η σύνθεση είναι τόσο ελαφριά και μη λιπαρή που μπορούμε να το επαναλάβουμε όσες φόρες θέλουμε μέσα στην ημέρα!

Tags Carroten Compact Powder SPF 30, Carroten Mat Look Face Cream SPF 30, Carroten, sun care, αντηλιακο, προσωπο, Σώμα, Ομορφια, beauty, body, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5344 s (234 Queries.) // Parse time: 2.4200 s // Total time: 4.9544 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X