Κύπρια ηθοποιός εξομολογείται: "Ηρεμώ στα νεκροταφεία" [βίντεο]


Κύπρια ηθοποιός εξομολογείται: "Ηρεμώ στα νεκροταφεία" [βίντεο]

Η ατάκα της ηθοποιού που δεν περιμέναμε και πως η ίδια το επεξήγησε…

Πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι στον κυπριακό καλλιτεχνικό χώρο, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TVμανία”, είπε μεταξύ άλλων πως το μέρος που την ηρεμεί είναι τα νεκροταφεία. 

Διαβάστε ακόμα: Αντωνία Χαραλάμπους: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση 

Ο λόγος για την Αντωνία Χαραλάμπους, η οποία σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Όλα Καλά”, το μεσημέρι της Τετάρτης, 22 Μαϊου, επεσήμανε τους λόγους που αισθάνεται κάτι τέτοιο.

Η ηθοποιός, είπε χαρακτηριστικά: “Για μένα δεν αποτελεί ταμπού η απώλεια […] Τα νεκροταφεία και οι βόλτες μου εκεί σημαίνουν δύο πράγματα. Υπάρχουν κάποιες περίοδοι που καλούμαστε να πάρουμε κάποιες σοβαρές αποφάσεις και να κάνουμε κάποιες δύσκολες επιλογές […] κι επειδή εγώ δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τις εκκλησίες… Ας πούμε ότι το να κάνω βόλτα στο νεκροταφείο είναι ένα αφιέρωμα στις απώλειες της δικής μου ζωής εφόσον δεν παρευρίσκομαι τυπικά, κοινωνικά την ώρα που πρέπει στην εκκλησία, συν το ότι γνωρίζω πως εκεί είναι πολύ πιο δύσκολο να βρω κάποιον που θα μπω σε συζήτηση ή που θα με αναγνωρίσει”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

 


 

Tags αντωνια χαραλαμπους, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, νεκροταφεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4945 s (233 Queries.) // Parse time: 1.3879 s // Total time: 3.8824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X