Shiseido: Κι αυτό το καλοκαίρι σε προστατεύει από τον ήλιο


Shiseido: Κι αυτό το καλοκαίρι σε προστατεύει από τον ήλιο

Τα αντηλιακά που δεν πρέπει να απουσιάζουν από το νεσεσέρ των διακοπών.

Η Shiseido, συνεχίζει να κυριαρχεί με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργώντας μια νέα αντηλιακή σειρά Sports Range. Η νέα τεχνολογία Quick Dry καθιστά την αντηλιακή σειρά Sports Range, την ιδανική επιλογή για κάθε δραστηριότητα εξωτερικών χώρων. Σε συνδυασμό, με την πρωτοποριακή τεχνολογία Wet Force θωρακίζει την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και διατηρεί το πέπλο προστασίας από τον ήλιο όταν το δέρμα έρχεται σε επαφή με το νερό.

Ειδικά, το νέο αντηλιακό προϊόν σε μορφή σπρέι "Sports Invisible Protective Mist SPF 50+", σχεδιάστηκε για την έντονη άθληση, με ανάλαφρη και απορροφητική υφή, χωρίς να αφήνει ίχνη στην επιδερμίδα. Ακόμη, προλαμβάνει τη δημιουργία κηλίδων και φθορών στο δέρμα, δίνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της άθλησης.       

Συγχρόνως, συνδυάζοντας την εξειδίκευσή της στο μακιγιάζ με τη διάσημη αδιάβροχη αντηλιακή τεχνολογία της, η Shiseido παρουσιάζει τα νέα αντηλιακά / foundation σε υγρή και compact μορφή. Τα "Sports BB SPF 50", προστατεύουν την επιδερμίδα, προφυλάσσουν την αλλοίωση του makeup ακόμη και κατά τη διάρκεια της άθλησης και χαρίζουν στην επιδερμίδα υγιής και λαμπερή κάλυψη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Χάρη στη μοναδική τους σύνθεση, τα αντηλιακά προϊόντα Shiseido αποτελούν αδιαμφησβήτητα τον κατάλληλο σύμμαχο προστασίας και ομορφιάς γι' αυτό το καλοκαίρι!

Tags shiseido sun care, Shiseido, sun care, beauty, face, body, Ομορφια, αντηλιακο, προσωπο, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5549 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4541 s // Total time: 3.0090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X