Χατζίδου-Παύλου: Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! 


Χατζίδου-Παύλου: Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! 

Το ανακοίνωσαν πρώτη φορά χωρίς να το γνωρίζουν ακόμη και οι γονείς τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", και αποκάλυψαν τα πάντα.

Από τον τρόπο που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά μέχρι το γάμο τους αλλά και το όνομα που έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν την κόρη τους που περιμένουν σε λίγους μήνες από τώρα.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όμως, όπως είπαν και οι δύο, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Διαβάστε ακόμα:  Ελένη  Χατζίδου: Ποζάρει με μπικίνι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

   

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους.

Το όνομα λοιπόν που θα δώσουν στη μικρή είναι Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα γιατί τους αρέσει και Δήμητρα γιατί είναι το όνομα της μαμάς του Ετεοκλή. 

Δείτε τι είπαν στο πιο κάτω βίντεο από το gossiptv.gr: 

Tags Ελένη Χατζίδου, διασημοι, gossip, showbiz, ετεοκλης παυλου, ΟΝΟΜΑ, κορης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1327 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3868 s // Total time: 2.5195 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X