Το πάρτι υπερπαραγωγή στη Λεμεσό με τις Μέλισσες που συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού! [εικόνες & βίντεο]


Το πάρτι υπερπαραγωγή στη Λεμεσό με τις Μέλισσες που συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού! [εικόνες & βίντεο]

Κύπριος επιχειρηματίας γιόρτασε τα 50χρονα του!

Ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου, 1 Ιουνίου, στη Λεμεσό, για τα 50χρονα του, ο επιχειρηματίας, Γιάννης Λούτσιος. 

Το πάρτι έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Parklane, στη Λεμεσό, όπου το παρών τους έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής του νησιού. 

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, η σύζυγος, βεβαίως του εορτάζοντα, Έλσα Αναστασιάδη μαζί με τα παιδιά τους, ο Γιάννης Μισιρλής και η Ινώ Αναστασιάδη, καθώς επίσης η Κάτια Θεοδότου, η Νόνη Κυπριανού, η Τερέζα Ηλιάδου, ο Γιώργος Θεοδότου, η Έλις Μισιρλή, η Ελίνα Θεοδότου, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Έμιλυ Γιολίτη, η Μαρίτα Βασιλείου, η Νόνη Κυπριανού, ο Mike Ορφανίδης κα.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις Μέλισσες, καθώς το συγκρότημα ανέλαβε τη διασκέδαση του πάρτι. 

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Λούτσιος έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα του, καθώς αμέσως μετά θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ζωής του, λέγοντας: “Να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου πάνω από όλα, Έλσα, τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου, την Ινώ και τον Γιάννη. Να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, την πεθερά μου. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να έχω αυτό που έχω τώρα. Η καλύτερη οικογένεια από το Α μέχρι το Ω”.

 

 

Δείτε στην πιο κάτω gallery ποιοι βρέθηκαν στο πάρτι καθώς και στιγμιότυπα της βραδιάς στα βίντεο που ακολουθούν, τα οποία εντοπίσαμε στα social media:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στον εορτάζοντα “Χρόνια Πολλά”
 

Tags γιαννης λούτσιος, πάρτι, γενεθλια, Parklane, λεμεσος, showbiz, gossip, celebrιties, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7774 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8966 s // Total time: 3.6740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X