Καλοκαίρι παραδοσιακά στο Μεζοστρατί


Καλοκαίρι παραδοσιακά στο Μεζοστρατί

Για ωραίες στιγμές με την παρέα και την οικογένεια η ταβέρνα Μεζοστρατί, έρχεται να δώσει μια καλοκαιρινή ευχάριστη διάθεση γεμάτη πρωτοποριακές κυπριακές συνταγές.

Το καλοκαίρι σιγά - σιγά έρχεται για να μας παρασύρει και οι θερμοκρασίες ολοένα και ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα. Για ωραίες στιγμές με την παρέα και την οικογένεια η ταβέρνα Μεζοστρατί, έρχεται να δώσει μια καλοκαιρινή ευχάριστη διάθεση γεμάτη πρωτοποριακές κυπριακές συνταγές και να μοιραστεί μαζί σας τις πιο απίστευτες, γεμάτες τρέλα, Μεζοστιγμές!

Πάντα με την πιο εκλεκτή μουσική, το Μεζοστρατί αναφέρεται ως ένα κεφάτο και παρεΐστικο μουσικό μεζεδοπωλείο, στην καρδιά της πρωτεύουσας που σερβίρει γεύσεις που "παντρεύουν" την παράδοση με συστατικά από διάφορα μέρη του νησιού.

Απολαύστε μαγικές ρεμπέτικες βραδιές κάθε Τρίτη με Γαστριμαργικά μπερδέματα. Το βράδυ της Τετάρτης ο Άγγελος Αυγουστή μαζί με τους Ανδρέα Καζέλη και Στέλιο Μάππουρα μας κρατούν συντροφιά με τις μουσικές τους μελωδίες. Παρασκευή βράδυ ο Στέλιος Μάτσης και Μάριος Κούμας μας ανεβάζουν την διάθεση και το Σάββατο βράδυ το περνάμε με τους Μάριο Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνα Καναρίνη ή Δημήτρη Χόπλαρο οι οποίοι μας ταξιδεύουν με τις ερμηνείες τους.

Βρείτε την ταβέρνα Μεζοστρατί στη Λεωφόρο Ευαγόρου 18 Ε, 1066, Λευκωσία. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 22 66 27 27.

Facebook: Μεζοστρατί

Instagram: Μεζοστρατί

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1188 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3514 s // Total time: 2.4702 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X