Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε πρώτη φορά για την περίοδο χωρισμού με τον Βασίλη Κικίλια! [βίντεο]


Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε πρώτη φορά για την περίοδο χωρισμού με τον Βασίλη Κικίλια! [βίντεο]

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Έλληνα πολιτικό

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία σε λίγες ημέρες ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 11 Ιουνίου, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που είχαν χωρίσει με τον μέλλοντα σύζυγό της. 

Διαβάστε ακόμα: Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού στον δεύτερο μήνα;

“Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου.

Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν. Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν σε σημείο να με τρομάζουν. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, αλλά εμένα ίσως με τρόμαξε περισσότερο. 

Είχα ένα παιδί στο σχολείο που κάθε μέρα ερχόταν και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις. Επίσης πάρα πολύ αυθαίρετα ο κόσμος βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ έντονο, οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η περίοδος του χωρισμού όντως υπήρξε”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 


 

Tags τζενη μπαλατσινου, βασιλης κικιλιας, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4089 s (227 Queries.) // Parse time: 1.3719 s // Total time: 3.7807 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X