Το συγκινητικό "αντίο" του γιου του Δημήτρη Χριστόφια! [εικόνα & βίντεο]


Το συγκινητικό "αντίο" του γιου του Δημήτρη Χριστόφια! [εικόνα & βίντεο]

Συντετριμμένη η σύζυγός του, Έλση Χριστόφια, αποχωρεί από το νοσοκομείο υποβασταζόμενη.

Σε ηλικία 72 χρόνων έφυγε από τη ζωή, χθες το απόγευμα, 21 Ιουνίου, ο τέως Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του και η πολιτική σκηνή του τόπου, μετά την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από το 2008 έως το 2013, ενώ για αρκετά  χρόνια υπήρξε Γ.Γ. του ΑΚΕΛ. 

Ο εκλιπών, αντιμετώπιζε πνευμονολογικά προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας την κατάσταση της υγείας του μη αναστρέψιμη. 

Ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια, Χρήστος, θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, παραθέτοντας στίχους από τον Δημήτρη Μητροπάνο: “Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία, πως η ιστορία γίνεται σιωπή... Αυτοί οι στίχοι θα σε θυμίζουν... και τώρα και πάντα!”.

Συντετριμμένη είναι και η σύζυγος του εκλιπόντος, Έλση Χριστόφια, καθώς σε πλάνα που παρακολουθήσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, το βράδυ της Παρασκευής, φαίνεται να οδηγείται υποβασταζόμενη στο αυτοκίνητό της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημητρης και η Έλση Χριστόφια παντρεύτηκαν το 1972 και απέκτησαν τρία παιδιά, τη Χριστίνα, τον Χρήστο και τη Μαριάννα. 

 

Η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια θα τελεστεί την Τρίτη, 25 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο, με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και η ημέρα της κηδείας κηρύχθηκε δημόσια αργία.

Η σορός του Δημήτρη Χριστόφια θα τεθεί την Τρίτη σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

Η ομάδα του ilovestyle.com εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Χριστόφια. 
 

Tags Δημήτρης Χριστόφιας, θανατος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χρηστος χριστοφιας, Ελση Χριστόφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4020 s (280 Queries.) // Parse time: 0.5162 s // Total time: 2.9181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X