Μακρυπούλια: Η αισχρή ατάκα που της είπαν - "Αφορούσε μέρος του σώματός μου. Κάτι ήθελαν να κάνουν σε αυτό" [βίντεο]


Μακρυπούλια: Η αισχρή ατάκα που της είπαν - "Αφορούσε μέρος του σώματός μου. Κάτι ήθελαν να κάνουν σε αυτό" [βίντεο]

Ποια πιστεύει πως είναι η πρώτη εντύπωση που έχει κάποιος όταν τη γνωρίζει;

Σε 10 γρήγορες ερωτήσεις, απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια, βρισκόμενη ως καλεσμένη στο νέο επεισόδιο του Fipster στο κανάλι του στο Youtube.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε, αφορούσε στο ποια ήταν η χειρότερη ατάκα που της έχουν πει για να τη φλερτάρουν με την ίδια να αποκαλύπτει τα εξής: «Ήταν μια λίγο αισχρή, δεν μπορώ να την πω. Αφορούσε ένα μέρος του σώματός μου. Κάτι ήθελαν να κάνουν σε αυτό το μέρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ όσον αφορά το ποια πιστεύει πως είναι η πρώτη εντύπωση που έχει κάποιος όταν τη γνωρίζει, απάντησε: «Συνήθως λένε “Μωρέ δεν είναι έτσι όπως νόμιζα“».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippos Ioannou (@fipsterr)

Tags ζετα μακρυπουλια, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0260 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0298 s // Total time: 0.0558 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X