Μάρκος Σεφερλής: «Έχω πει στον γιο μου να είναι «large» με τις παρέες του και ειδικά με τις γυναίκες» [βίντεο]


Μάρκος Σεφερλής: «Έχω πει στον γιο μου να είναι «large» με τις παρέες του και ειδικά με τις γυναίκες» [βίντεο]

«Έχω μια πολύ ωραία γυναίκα και έναν υπέροχο γιο». 

 Ο Μάρκος Σεφερλής, το πρωί της Τρίτης, 25 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του Χάρη Σεφερλή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός κωμικός, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω μια πολύ ωραία γυναίκα και έναν υπέροχο γιο. Έχω πει στον γιο μου να είναι «large», με τις παρέες του και τις γυναίκες και δεν το λέω με την έννοια της επίδειξης». 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Του Χάρη δεν του αρέσει να καταλαβαίνουν ότι είναι γιός μου. Χθες τον σταμάτησαν για αλκοτέστ και τον κατάλαβαν αμέσως. Του είπαν: «Είσαι γιός του Σεφερλή;» Αισθάνθηκε πολύ άβολα, δεν ήξερε τι να πει».  

«Τα κορίτσια πρέπει να τα έχουμε πάντα στα ώπα ώπα όπως είχα και έχω εγώ τη μαμά του», είπε κλείνοντας ο κωμικός. Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Πηγή Εξωτερικής Φωτογραφίας: NDP Photo Agency

 

Tags μαρκος σεφερλης, διασημοι, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0335 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0143 s // Total time: 0.0478 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X