10 σημάδια πως, τελικά, πήγε καλά το πρώτο ραντεβού


10 σημάδια πως, τελικά, πήγε καλά το πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού πολλές φορές μας μπερδεύει.

Το κεφάλαιο «πρώτο ραντεβού» μπορεί να μην έχει sos, αφού κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε άνθρωπος ξεχωριστός, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις που φανερώνουν, αν στέφθηκε από επιτυχία και συνεπώς αν θα υπάρξει δεύτερο.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσες φορές μετά από ένα πρώτο ραντεβού έχεις περάσει ώρα αμίλητη, προσπαθώντας να καταλάβεις πώς πήγε, σκεπτόμενη τι είπες εσύ και τι είπε εκείνος ή τι θα έπρεπε τελικά να είχες πει; Να απαντήσουμε εμείς για σένα; Αρκετές. Και είναι απόλυτα λογικό, διότι μετά από ένα ραντεβού με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, έχεις αυτή τη γλυκιά αγωνία και την προσμονή για το επόμενο μήνυμα που θα στείλει ή την επόμενη κλήση που θα δεις στο κινητό σου.

 

10 σημάδια που δείχνουν ότι το πρώτο ραντεβού στέφθηκε από επιτυχία

1.Η συζήτηση κυλάει ομαλά χωρίς να υπάρχει αμηχανία και μεγάλες παύσεις. Αν αυτό συνέβη στο ραντεβού σου, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να χαρήκατε αμφότεροι τη συζήτηση και να ακούσατε με προσοχή ο ένας για τη ζωή του άλλου, διότι σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

2.Δεν χρειάστηκε να προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη. Το να βγαίνεις ραντεβού και να “αναγκάζεσαι” να υποκριθείς ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια, είναι λάθος. Αν, λοιπόν, σε αυτό το ραντεβού ένιωσες ότι ήσουν ο εαυτός σου, μπράβο γιατί είσαι υπέροχη και είναι κρίμα να κρύβεις την προσωπικότητά σου.

3.Έψαχνε τρόπους να συνεχίσει τη συζήτηση. Καταλαβαίνεις πως όταν κάποιος θέλει να δώσει συνέχεια σε μια κουβέντα δεν έχει να κάνει τόσο με το θέμα όσο με το ότι θέλει να συνεχίσει να σου μιλάει.

 

4.Η γλώσσα του σώματος μαρτυράει πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις. Αν, λοιπόν, ο άνθρωπος απέναντί σου ήταν χαλαρός, δεν έκανε νευρικές κινήσεις και σε κοιτούσε στα μάτια, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι του κέντρισες το ενδιαφέρον.

5.Υπήρχε οπτική επαφή. Άλλωστε, όσα δεν λένε τα χείλη τα λένε τα μάτια. Αν οι ματιές σας ήταν έντονες και υπήρχε ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

6.Δεν ασχολήθηκε με το κινητό του. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος που βγήκες ραντεβού επικεντρώθηκε στη συζήτησή σας και σε σένα, δείχνει ότι τον ενδιαφέρεις. Αλλιώς, θα έκανε ασταμάτητα σκρολ στο κινητό του, ενώ εσύ μιλούσες.

 

7.Δεν αγνόησε τα αστεία σου. Ακόμα και τα πιο κρύα αστεία, αξίζουν μια απάντηση/ σχόλιο, όταν είμαστε σε ραντεβού. Αφού, λοιπόν, δεν «πάγωσε» και απλώς χαμογέλασε, το ‘χεις.

8. Εξομολογήθηκε ότι ανυπομονεί να σε ξαναδεί. Όταν ένα ραντεβού τελειώνει με κάποια φράση που υποδεικνύει ότι θα υπάρξει συνέχεια, τότε είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξει. Αν όχι, ήσουν σε λάθος δρόμο.

9. Ανταλλάξατε αριθμούς και social media. Πώς αλλιώς άλλωστε θα συνεχιστεί η επικοινωνία σας;

10. Σου έστειλε μήνυμα πριν κοιμηθεί. Μπορεί αυτή η κίνηση να είναι ιδιαίτερα ρομαντική, όμως όταν συμβαίνει δημιουργείται ένα χαμόγελο στα χείλη μας. Αν το ραντεβού σου ολοκληρωθεί έτσι, τότε η εξέλιξη αυτής της γνωριμίας είναι σίγουρη.

 

jenny.gr# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.1562 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2306 s // Total time: 2.3868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X