12 φορές που η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε no-make photos το τελευταίο δίμηνο και «έριξε» το instagram 


12 φορές που η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε no-make photos το τελευταίο δίμηνο και «έριξε» το instagram 

Οι χαλαρές στιγμές της παρουσιάστριας εκτός πλατό.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία πορεία στη μικρή οθόνη με καθημερινή παρουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσιάστρια περί τα τέλη Μαρτίου ξεκίνησε να μοιράζεται όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και κάποιες φορές έχοντας αφήσει το φυσικό, κατσαρό σχήμα στα μαλλιά της. 

Τα σχόλια και τα likes «πέφτουν βροχή» από τους διαδικτυακούς της φίλους, επισημαίνοντας τη φυσικότητα στην ομορφιά της. Αν και οι make-up free εμφανίσεις αποτελούν κάποιου είδους statement το τελευταίο διάστημα ανά το παγκόσμιο, καθώς έχουμε δει αρκετές stars του εξωτερικού να τολμούν εμφανίσεις ακόμα και στο κόκκινο χαλί χωρίς μακιγιάζ, δεν γνωρίζουμε τον λόγο που η Ελληνίδα παρουσιάστρια επιθυμεί αυτές τις συχνές αναρτήσεις στο προφίλ της. 

Αυτό που οφείλουμε να πούμε είναι ότι επικροτούμε την επιλογή κάθε γυναίκας να εμφανίζεται όπως την κάνει να αισθάνεται άνετα και όμορφα. Δείτε στην πιο κάτω gallery 12 φορές που η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε χωρίς μακιγιάζ: 
 

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, make-up free, διασημοι, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5861 s (262 Queries.) // Parse time: 0.3473 s // Total time: 2.9333 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X