6+1 πράγματα που θα κάνει για να σου δείξει ότι σε αγαπάει πραγματικά


6+1 πράγματα που θα κάνει για να σου δείξει ότι σε αγαπάει πραγματικά

Οι τρόποι που βρίσκοι για να σε κάνει ευτυχισμένη.

Η αλήθεια είναι πως αν βρίσκεσαι σε μια σχέση και σε αγαπάει πραγματικά και ειλικρινά και θέλει να είσαι συνεχώς δίπλα του, τόσο στην καθημερινότητά του, όσο και στη ζωή του, τότε σίγουρα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην σε πληγώσει ποτέ.

Η ευτυχία σου, σε αυτήν την περίπτωση θα είναι η Νο1 προτεραιότητά του και συνεχώς θα βρίσκει τον τρόπο να χαμογελάς και γενικά να περνάς ωραία.

Δες παρακάτω τι θα κάνει για να σου δείξει πώς σε αγαπάει:

1. Όσο μα όσο δύσκολο πρόγραμμα κι αν έχει, μπλεγμένος ανάμεσα σε deadlines και υποχρεώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει χρόνο για να τον περάσει μαζί σου.

Αυτός μπορεί να μην είναι πάντα πολύς, αλλά θα είναι ποιοτικός και θα σε καλύπτει.

2. Δεν θα έχεις μαζί του ποτέ ανασφάλειες, δεν θα τσεκάρεις ό,τι σου λέει για να δεις αν είναι αλήθεια ή όχι και δεν θα σε... τρελαίνουν οι δεύτερες σκέψεις.

Δεν θα πηγαίνει το μυαλό σου πάντα στο κακό και δεν θα γεμίζεις το μυαλό σου με ερωτήσεις τύπου... Άργησε, είναι με άλλη; Μιλάει αρκετή ώρα στο τηλέφωνο, σίγουρα με φίλο του ή όχι;

3. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου υποσχεθεί κάτι και κατόπιν να το πάρει πίσω.

Ο λόγος του κοινώς θα είναι συμβόλαιο και να ξέρεις πως όταν... πετάξει κάτι θα το εννοεί και δεν θα το κάνει απλά για να αποφύγει ένα θέμα ή να σε δει να ηρεμείς -π.χ. πάνω σε έναν τσακωμό, ναι θα υπάρχουν κι αυτοί αλλά θα τελειώνουν πάντα γρήγορα, χωρίς μούτρα και γκρίνες.

4. Θα είναι υπερήφανος και χαρούμενος που έχει σχέση μαζί σου και πάντα θα βρίσκει τρόπο να σε παίρνει μαζί του σε εξόδους με φίλους ή μέλη της οικογένειάς του.

Γενικά να ξέρεις πως όποιος το κάνει αυτό δεν σε βλέπει σαν κάτι εφήμερο, αλλά σαν κάτι ουσιαστικό που θέλει να κρατήσει για πάντα.

5. Θα είναι πάντα υποστηρικτικός και θα στηρίζει τα όνειρα, τους στόχους, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου.

Ναι, ακόμα και αν βγάζεις περισσότερα χρήματα, πάρεις προαγωγή κτλ., δεν θα νιώσει στιγμή ανταγωνισμό.

6. Θα σου ζητάει συμβουλές και θα τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου, τόσο στα σοβαρά θέματα - π.χ. του πρότειναν μια άλλη δουλειά- όσο και στα πιο απλά θέματα -π.χ. να δείτε ταινία σπίτι ή να πάτε σε ένα θερινό σινεμά.

7. Θα είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι και τον έχεις ανάγκη, να σε αγκαλιάσει, να σε παρηγορήσει και να σου πει όλα αυτά που θα θες να ακούσεις για να φτιάξει η διάθεσή σου.

Παρόλα αυτά θα... απαιτεί τον δικό του χώρο και χρόνο, κάτι που δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Αντίθετα σε συμβουλεύουμε να το βλέπεις σαν κάτι υγιές και ωφέλιμο που θα τονώσει τη σχέση σας και θα προσφέρει και στους δυο σας ανάσες χαλάρωσης και ηρεμίας.

πηγή:jenny.gr# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0088 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0290 s // Total time: 0.0378 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X