STREET STYLE LOOK


STREET STYLE LOOK

Tα καταστήματα Beauty Line και ο senior make-up artist Μιχάλης Ορφανίδης δημιούργησαν το νέο τους look για την σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2016/17, το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε μέσα από τα έμπειρα χέρια των make-up artists.

Η πρόταση τους; Το Street Style look, μια από τις πιο σημαντικές επιρροές των σχεδιαστών του 20ου αιώνα. Πρόκειται για το ντύσιμο που επικρατεί στο δρόμο, το οποίο αποτελείται από οικονομικά ρούχα και μοναδικό styling, ώστε οι άνθρωποι που το υιοθετούν να φαίνεται πως ανήκουν σε κάποια ομάδα, διαφορετική για κάθε γενιά.

H γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς, όπως κάθε νέα σεζόν έτσι και τώρα, παρουσιάζει τη νέα της πρόταση στο μακιγιάζ όπου το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα χείλη, τα οποία βάφονται κόκκινα! Ανακαλύψτε το Street Style Look μέσα από το πολύ ενδιαφέρον blog του Beauty Line όπου η blogger Ρίνα Πέτρου, περιγράφει την εμπειρία της αφού ήταν από τις πρώτες γυναίκες που δοκίμασαν το look δια χειρός Μιχάλη Ορφανίδη.

«Τεράστιες, γυριστές βλεφαρίδες, καλοσχηματισμένα, έντονα φρύδια, μάτια στις αποχρώσεις του καφέ, τριανταφυλλένια μάγουλα και ζουμερά κόκκινα χείλη. Αισθησιακό look αλλά συνάμα σοφιστικέ, δυναμικό και ταυτόχρονα θηλυκά γλυκό, κλασσικό και παράλληλα street-style modern», αυτή ήταν η περιγραφή της για το νέο look.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8814 s (250 Queries.) // Parse time: 0.2990 s // Total time: 2.1804 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X